Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Speciální ortopedické vložky - kde?

Od: rv* odpovědí: 5 změna:

Kde nechat změřit a vyrobit speciální ortopedické vložky?

doplněno 06.02.19 12:49:

Lokalita Praha, Nymburk, Mladá Boleslav.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi by bylo vhodné specifikovat lokalitu.

doplněno 06.02.19 12:57:

Tak třeba Praha

ortopedickevlozky.info/...

ortovlozky.info/...

idatabaze.cz/...

firmy.cz/...

hodnocení

0x

Tam kde ti doporučili použití nějaké speciální pomůcky by měli vědět kdo ji pro tebe dokáže vyrobit.

Já žádné speciální vyráběné pomůcky nemám a běžné pomůcky si kupuji v nemocnici v prodejně zdravotnických potřeb.

hodnocení

0x

Já bych na internetu našla stránky Dětského denního rehabilitačního stacionáře. Tam bych zavolala a nechala si poradit. Nechávají dělat mnoho pomůcek a vědí, kde to opravdu umějí.

lucie*
hodnocení

0x

U nás jezdí 2x týdně paní z OV do ordinace.Je to super věc,změřila chodidla,poradila...nebylo to drahé a mé matce po operaci kyčle doporučila i speciální vložky.Řekla jí jak to udělat s pojištovnou,aby jí to proplatili atd...

Nejlépe se zeptat u svého (nejbližšího) ortopeda,kde tuhle službu vyhledat,ten by měl mít nejlepší přehled.

Nesouhlasím s colombem...Nejde o to,jen si to koupit,ale i změřit,co je pro člověka (i bez obtíží) ideální.Já tam třeba šla jen abych se ujistila,že používám správné vložky do bot,za ortopedem bych bez obtíží nešla.

mfar
hodnocení

0x

Hotové ortopedické vložky prodává docela dobré Bama. Kožené části inside. Přes 200Kč cena, ale vydrží.

moosbacher.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]