Dobrý večer,asi před 2 měsícema jsem začal na sobě pozorovat že při tělesné zátěži jako je běh ,zvedání těžkých věci ,se mi na těle začala dělat jakoby kopřivka která svědí a trvá tak 30 minut , je to nejspíš nějaká alergie , nemá stim někdo nějakou zkušenost? Děkuji předem za odpovedi
Já měla dlouhá léta a i nyní občas kopřivku v místě, kde mi něco dře nebo tlačí. Alergie na tlak. Zřejmě se ti při námaze vyplaví histamin a udělá alergickou reakci nebo můžeš být alergická na pot, který se vytvoří námahou.Asi navštivte alergologa.
ano, znám velmi dobře! Nebyl jste někdy teď např nemocen, nebo nějak oslaben?
rudolf*
Právě vůbec ,koupil jsem si běžecký pás kdysi jsem strašně rád běhával a tak před dvouma měsícema se mi zacala dělat kopřivka .nemocný jsem už nebyl tak 4 roky
Aniž bych si troufla diagnostikovat - napadají mě prachobyčejné potničky, tedy "vyrážka z tepla". Mizí poměrně rychle po osušení a snížení tělesné teploty.
Zdravím @rudolf, posledního půl roku mě trápí stejný problém. Chtěl bych se zeptat, zda se Vám podařilo přijít na nějaké řešení moc bych to ocenil předem děkuji..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.