Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplněk stravy na hubnutí?

Od: capito111* odpovědí: 18 změna:
Zdravim, chtel bych se zeptat.
Mate zkusenosti s nejakym doplnkem stravy nebo lekem, zkratka cimkoli na snizeni chuti k jidlu?

Budu rad za cokoli co se Vam osvedcilo.
Posledni dobou jsem pribral hodne kilo, nejim nijak hodne ani nezdrave, naopak se snazim drzet zdravou stravu, jist pravidelne atd.
ale cca 2x tydne me prepadne takova zravka, ze se nacpu k prasknuti, nejde to ovladat, proste nejde, ta myslenka se prezrat a pocit hladu me vzdy prekona.
nekdy si i 3 hodiny rikam NE, ale pak to stejne nevydrzim a nacpu se kolikrat i o pulnoci.
Diky

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elane
hodnocení

2x

Když přestanete jíst přidaný cukr, přestane Vás do "žraní" nutit inzulín vyplavený do krve a tím pádem s Vámi přestane "cvičit" žravka. Čím víc cukru máte v krvi, tím víc se cpete. To pak dost dobře nejde vůlí zvládnout, je to silnější než Vy.

Takže je to jednoduché: Vynechte jakýkoli cukr (v jídle i pití), jediný povolený cukr je ten v obsažený v ovoci, ovocem se můžete přecpat, když budete chtít. Když ještě vyloučíte bílou mouku a průmyslově zpracované potraviny, přestanete se přecpávat a hubnutí půjde samo.

*jasne*

(Vlastní osvědčená zkušenost)

capito111*

Díky za radu

hubnu

Ještě bych doporučila pročistit rozumně tělo od parazitů, neděste se máme je v určté rozumné míře každý, ale při přemnožení vás nutí jíst sladké a cukry jak víme nám hezké tělo nedělají. Existuje dostatek šetrných,bylinkových volně prodejných přípravků .

hubnu
Obézní"bakterie přispívají k nárůstu tělesné hmotnosti tím, že vyždímají z každého sousta potravy více energie než "hubené"bakterie. Není to jejich jediný trik. Protože jim vyhovuje například vysoký přísun cukrů, postarají se o to, aby jejich hostitele neopouštěla chuť na sladké.Zdroj: lidovky.cz/...
iz*

@Hubnu > to s těmi parazity i "obézními bakteriemi" jsou nesmysly. > Přečtěte si názory parazitologické společnosti a dalších odborníků.

! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.

K chuti na sladké: Mně pomohlo snížení množství soli. Pokud chuť na sladké přece jen přijde, stačí mi většinou kousek ovoce nebo pár hrozinek.

iz*
hodnocení

0x

Žádný lék ani doplněk stravy v tom nepomůže. Jediný způsob je naučit se "žravce" předcházet.

liska5
hodnocení

0x

To, co popisujete, to je chorobná žravost, tedy jistá porucha příjmu potravy. Někdo má takové spalování, že mu rychle klesne hladina krevního cukru a bez nočního jídla nedospí, jiný přejídáním zahání deprese. Pokud je to nezvladatelné a přibíráte, bude dobré vyhledat psychologa. Možná i dobrého výživového poradce, abyste volil na noc vhodné potraviny. Jsou i čaje na potlačení chuti k jídlu a enegeticky téměř prázdné potraviny. Nechte si vyšetřit krevní cukr.

72mona3*
hodnocení

0x

Kdyz jsem četla o přípravcích na potlačení chuti na sladké, byla jsem nadšená. Předčasně. Nefungovalo to. Takže ani vám nic podobneho nebude fungovat. Pilulky na vše prostě neexistují. Kdyz selže vůle (i na jídlo lze mít závislost), musíte předcházet. Nekupovat do zásoby. Takže když přepadne "žravá", není se čím nacpat. Já třeba v lednici najdu jen okurky, hořčici, plátkový sýr, česnek a pár brambor. Z toho si lukulské hody o půlnoci neuspořádám. M.

doplněno 05.02.19 20:17:

@jedubabicka *smich*

Jo jo... Ale pokud se jedná o "tu" žravost, je třeba nutkání uspokojit hned. Příprava jidla zabere čas a v tu chvíli už může nastoupit mozek (pevná vůle). Ovšem někteří lidé mají silnou vůli velmi slabě vyvinutou...:-D a ti si ty brambůrky klidně připraví.

Dneska mam na krizi nachystaná rajčátka*hi*

@72mona3 - Znáte to - nikdy neříkej nikdy. Brambůrky uvařit, nakrájet na plátky, opéct společně s kouskem česneku pro chuť a vůni, nechat na nich roztavit sýr a k omeletce přikousnout okurčičku... *mnam*

capito111*
05.02.19 13:47

*smich*

hodnocení

0x

Tak doma nemějte zásoby pro případ války a nebudete se mít čím přežrat.

capito111*

No to je fakt rada *hej*
Takze ja budu chodit kazdy den na nakup a kupovat presne tak aby mi vecer nic nezbylo a nemel jsem co jist? A i kdyby, bydlim ve meste, jsou tu obchody, benzinky nonstop atd, K jidlu se da dostat vzdycky. To neni zadne reseni nemit to jidlo doma. Ptal jsem se uplne na neco jineho *smich*

Ale ano, je to řešení. Do boje s jídlem tím přidáte vlastní lenost.

Žravost se dá řešit podobně jako třeba kouření buď vlastní vůlí nebo odbornou pomocí. Vy vůli nemáte, takže bych na vašem místě nehledal pofidérní doplňky stravy, ale co nejdřív to konzultoval s lékařem, než bude pozdě.

hodnocení

0x

@capito111 - To neni zadne reseni nemit to jidlo doma.
V tom případě je jediné řešení - nechte si přerazit čelist. Šest týdnů sdrátovaných kostí a tekutá výživa brčkem udělá svoje ;)

hubnu

Přesně tak, to je něco jako jedna ze zásad a to suchá domácnost pro alkoholika, akorát aplikovaná na jinou závislost a to žravost. I hubnutí začíná v hlavě. Třeba takové pomelo, večerní žravost zasytí a kalorie snad ani nemá.

iz*

@Hubnu, toto je v tomto vlákně Vaše jediná rozumná reakce. Všemi ostatními (nejen) tazateli škodíte.

farm
hodnocení

0x

Klíčových 20 minut:*zmateny*

Jj, znám. Já zas nemohu chladně projít okolo rýžového pudinku německého https://www. Combi. De/mueller_griess_pudding_mit_kirsch_sosse_4503060777. Html kalorická bomba, ale dobráááááááá . Bývá i čokoládový https://www. Discounto. De/angebot/mu-ller-schoko-griess-pudding-mit-sosse-1841300/ tak to právě je lépe nevidět.

Občas trochu pomáhá zdlabávat velká kvanta různých salátů z: lupení, okurky, rajčat, paprik. S příhodným kořením. Kdo má štěstí (a peníze) - přivykne. Jenže kdo na výrobu má čas? https://www. Dama. Cz/clanek/teply-zeleninovy-salat-cockovy-s-bataty-brokolicovy-i-z-cervene-repy

Potom také pomáhá nedělat si násilí, nedietit s blafy, pak je to vždycky horší. Pakliže hrozí 3 hodiny, něco málo slupněte už v první půlhodině. Pamatujte, že žaludek ví až za 20 minut, že jste něco snědl. Je to v hlavě, ale ne vždy. Předem do ledničky proto připravte např. Salát caesar: https://www. Apetitonline. Cz/recepty/455-salat-caesar. Html raději větší formát ;).

hodnocení

0x

Všechno je jen reklama, prostě omezit stravu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]