Nejste přihlášen/a.
Je mi 16 a přítelovi 26.. Rozumím si s nim jako nikdy s nikým .. občas mám i pocit ze jsem starší jak on :D pro mě je to všechno s nim poprvé a hrozne krásné ... jen jak to říct rodičům? A jaký a to mate názor?
Zdravím. Pokud stojíte o názor, tak v 16ti letech je to hodně velký věkový rozdíl. Muž má studia za sebou, Vy před sebou. On se bude chtít třeba již usadit a mít rodinu, Vy budete studovat a budete si chtít života užívat jinak. Pokud už to rodičům říkat musíte, tak bez obalu jděte s pravdou ven a vyslechněte si i jejich názor. Ale zamilovaný člověk nevidí, neslyší a už vůbec nechce slyšet jiný názor na věc.
Úplně krásná herečka min. století Sophia Loren si vzala manžela o 22 let staršího, který se do ní zamiloval v jejích 17 letech. . A BYLA S NÍM CELÝ ŽIVOT (2 SYNOVÉ) - 56 let. Tak proč by to nevyšlo vám?
refresher.cz/...
Teď se to zdá, jako hodně velký rozdíl, za deset let už to nebude žádný problém. Otázka je, jestli spolu ještě budete. Kdybych ho rodičům měla představit, o věku bych se nezmínila, jestli se chová mladistvě, tak se odprezentuje sám. Pak je to možná nebude tak šokovat. Já kdysi ve vašem věku považovala kluky o 10 let starší za staré chlapy.
Mně když bylo 26, tak mi nikdo nehádal více než 18-20 let. Tenkrát mě to štvalo, ale postupem času jsem potom byla ráda,že jsem vypadala pořád o dost roků méně. Třeba to váš přítel má také tak. Jestli je vám spolu dobře, tak spolu buďte. Když vám to vydrží do 20, jemu bude 30, tak to bude už takový normální věkový rozdíl. Vztah asi o věku není. A jestli vám to nevydrží, tak se prostě rozejdete, jako každý jiný.
Ve Tvém věku je to hodně velký rozdíl. On už je vybouřený, Ty ještě ne.
Ve věku, kdy by Tobě bylo 40 a jemu 50, je to úplně normální, vhodné.
Ve věku, kdy Tobě by bylo 60 a jemu už 70 to zase není moc vhodné. Žena je /většinou/ ještě společenská, chce si něco užít, cestovat, on v 70 už vrčí, nikam nechce...
Není to pravidlem u každého, ale na hodně lidí, které znám ve svém okolí se to pasuje. Jaga.
Mám sama o 5 let staršího přítele a to je mi 15,rodiče to vědí a není problém .Když ho poznali a zjistili že je fakt jiný jak ostatní tak teď po roce a půl, jsou rádi že jsme stále spolu.Je pravda že jestli studuješ tak se mu nebude muset chtít čekat než uděláš střední nebo pak vysokou školu. Přítel se chtěl za 3 roky odstěhovat do Německa ,ale já ještě budu další 4 roky na střední škole.Tak se rozhodl že na mně počká.Pokud tě miluje , bude ochotný na tebe čekat. Jinak vám to přeju a hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.