Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám 15 a som tehotná?

Od: ka007 odpovědí: 18 změna:
Prepáčte mám iba otázku...Tento Víkend spal u mňa priateľ...no a stalo sa že sme skúšali viac ako obvykle...ja som bol nad ním a on do mňa kúsok zasunul...Necítila som bolesť no po chvíli som cítila ako narazil do blany...zasunul iba raz a po chvíli vytiahol...deň predtým mi bolo strašné divné na žalúdok mala som ho nafúknutý a mala som dosť plynatosť...Po včerajšku čo to urobil mi je nejako divne v podbrušku...Také úplne jemné kŕče...
Včera ešte pred spaním som mala dosť kŕče v žalúdku až do ľavej strany mi to vystreľovalo...ja som sa snažila počítať si teraz plodné dni a akurát som ich mala a ešte mám tento víkend keď sme hentou skúšali ...je to možno hlúpa otázka ale môžem byť tehotná?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

...že by prázdniny? ;)

doplněno 04.02.19 21:17:

Vědomosti o sexualitě dnešních "dětí" jsou na takové úrovni, že tuhle otázku prostě nemůžu brát vážně.

sex
hodnocení

3x

Netušila jsem, že dnes 15ti letá děcka mají vlastní byt. " Tento Víkend spal u mňa priateľ.."

Pokud přítel spal v bytě vašich rodičů, tak se tazatelko zeptej mamky, zda je připravená být babičkou.

chciporadit
hodnocení

3x

Milá dívko,

čtu si odpovědi a rozumím tomu, že musíš být smutná. Chtěla jsi uklidnit, poradit - a přitom Tě ostatní hodnotí. Jako kdyby nikdy neudělali nic nepromyšleného.

Ale někdo Ti už napsal: pokud Tvůj přítel jen zasunul a hned vyndal, pravděpodobně těhotná nejsi. Záleží, jak byl vzrušený on. Někdy se totiž stává, že aniž on ejakuluje, je již nějaké sperma připraveno a vyjde ven - pak bys těhotná být mohla. Ale je to málo pravděpodobné. Těhotenství nepoznáš podle toho, jestli Tě bolí břicho, nebo ne (obzvlášť, když Tě už bolelo před tím).

A řeš svou ochranu do budoucna. Při sexuálním styku nejde jen o těhotenství, ale i o různé pohlavní nemoci (např. kapavka) včetně AIDS. Přítel by měl používat kondom. Nevíš nikdy, kde všude již zasunul a všechna děvčata nemusí být zdravá...

hodnocení

2x

Těhotná zřejmě nejsi,ale kde byli tví rodiče?To fakt dovolili? A jen tak pro zajímavost,kolik let má tvůj přítel?Jistě je již dospělý,má práci a vydělává dost aby v případě těhotenství pak uživil sebe,tebe i dítě,je to tak?

Co je v tom za problém? Mě když bylo 15 (10 let zpět), tak jsem taky jezdil na víkendy ke svojí holce a ona ke mě. Žádný problém to nebyl.

@23t23 - Co je v tom za problém?

Například nechtěná gravidita. Tu byste v 15 řešil jak?

Nechci tím nikoho urazit, ale dnes již je jiná doba trošku. Kdy sex u dětí probíhá i před 15tými narozeninami, na různých párty kde je alkohol a drogy, v noci někde venku za diskotékou. Tak si myslím, že poskytnutí prostředí pro provozování bezpečného sexu doma v pokoji je to nejlepší co rodiče mohou nabídnou. Lepší než jim to zakazovat a pak riskovat, že budou chodit provozovat sex ke kamarádům nebo ve sklepě.

Klíčové slovo je "bezpečného" - to se jako rodič můžu postavit na hlavu a stejně nemám jistotu.

hodnocení

1x

Tak já jen tiše zírám: "Tento Víkend spal u mňa priateľ..." - to je dneska běžné?

hodnocení

1x

Ty máš vlastní byt, zřejmě ne, ale nechápu rodiče, kteří dovolí patnáctileté holce vodit si na noc přítele. matka by tě měla poučit,ale zřejmě jí na tobě moc nezáleží.

vendul
hodnocení

0x

holkaaa.. jde vidět ze jsi nezkušená.. těhotenství nepoznas ze dne na den :D ale až tak za 10 dni...

hodnocení

0x

Pokud jen jednou a na krajíček, tak zřejmě nedošlo k výronu semene, tak bys těhotná být teoreticky neměla. ale cesty páně jsou...

hodnocení

0x
23it23® máte pravdu,mám ale pocit, že mladí žijí jako když současný svět má skončit, tak si co nejvíc užít , vždyť stejně nemáme žádnou budoucnost ! Neříkám, že to je pravidlem, je mnoho mladých opravdu inteligentních, chytrých, šikovných,kam se za nimi hrabeme ! Ale není škoda, že na všechno tak spěchají? Když vyprávím vnučce,jaké to bylo dřív , jen se diví. Neodsuzuji mladé,že mají pocit,že něco propásnou a nejsem pro, aby rodiče nic nevěděli , mají být pro děti nejbližší,děti / a před 15. rokem to jsou ještě opravdu děti , i když tak kolikrát nevypadají / měli mít k nim tolik důvěry, že se mohou svěřit/ ale zase to je generace z období 80, let / . Měla jsem báječné rodiče, hodnotím podle sebe, s mým mužem jsme spolu začali chodit v mých 16 letech a na opravdový sex jsme podle dnešních měřítek nespěchali. Snad děvče bude natolik rozumné, že příště použijí antikoncepci, aby se nemusela bát.

lidus*
hodnocení

0x

Sexuální výchova je na ZŠ tu jsi jistě stihla! Co je kondom víš, naučte se jej i používat a maminku požádej aby ti vše vysvětlila, doporučila gynekologa a antikoncepci. S tvým popisem sexu si troufám říct, že těhotná nejsi ale bohužel ti tvoje vyprávění příliš nevěřím.

petula00*
hodnocení

0x

A co se tak podívat na ...STOPTABU...

yyy
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 04. 02. 2019 09:16:13
Pokud nechcete radit, nemusíte, zbytečné komentáře si nechte.
jenda2*

Už víte i v tomto oboru, co je rada a co ne? Pabe Cukráři, už KSČ určovala, co je a co není správné. Asi budete jeden z nich. Každý komentář je možno brát jako radu na pitomou otázku.

výtka
Upozornění od sys hejkal 04. 02. 2019 22:55:12
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

Jendo, víte jaké slova tam byla? Pak byste se nedivil, urážky zde netřeba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]