Nejste přihlášen/a.
Milá dívko,
čtu si odpovědi a rozumím tomu, že musíš být smutná. Chtěla jsi uklidnit, poradit - a přitom Tě ostatní hodnotí. Jako kdyby nikdy neudělali nic nepromyšleného.
Ale někdo Ti už napsal: pokud Tvůj přítel jen zasunul a hned vyndal, pravděpodobně těhotná nejsi. Záleží, jak byl vzrušený on. Někdy se totiž stává, že aniž on ejakuluje, je již nějaké sperma připraveno a vyjde ven - pak bys těhotná být mohla. Ale je to málo pravděpodobné. Těhotenství nepoznáš podle toho, jestli Tě bolí břicho, nebo ne (obzvlášť, když Tě už bolelo před tím).
A řeš svou ochranu do budoucna. Při sexuálním styku nejde jen o těhotenství, ale i o různé pohlavní nemoci (např. kapavka) včetně AIDS. Přítel by měl používat kondom. Nevíš nikdy, kde všude již zasunul a všechna děvčata nemusí být zdravá...
Těhotná zřejmě nejsi,ale kde byli tví rodiče?To fakt dovolili? A jen tak pro zajímavost,kolik let má tvůj přítel?Jistě je již dospělý,má práci a vydělává dost aby v případě těhotenství pak uživil sebe,tebe i dítě,je to tak?
Co je v tom za problém? Mě když bylo 15 (10 let zpět), tak jsem taky jezdil na víkendy ke svojí holce a ona ke mě. Žádný problém to nebyl.
Nechci tím nikoho urazit, ale dnes již je jiná doba trošku. Kdy sex u dětí probíhá i před 15tými narozeninami, na různých párty kde je alkohol a drogy, v noci někde venku za diskotékou. Tak si myslím, že poskytnutí prostředí pro provozování bezpečného sexu doma v pokoji je to nejlepší co rodiče mohou nabídnou. Lepší než jim to zakazovat a pak riskovat, že budou chodit provozovat sex ke kamarádům nebo ve sklepě.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Už víte i v tomto oboru, co je rada a co ne? Pabe Cukráři, už KSČ určovala, co je a co není správné. Asi budete jeden z nich. Každý komentář je možno brát jako radu na pitomou otázku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.