Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Stehuji se do Spanelska a tam se nedaji koupit Kynute knedliky dokonce je tam ani neznaji. Chtela bych se je naucit delat sama, ale pry to neni snadne.Proto se ptam zda nema nekdo dobry recept nebo nejake rady na pripravu? Nerada bych se v zahranici vzdavala ceske kuchyne knedliky jsou moje oblibena priloha. Dekuji za rady a odpovedi
Petro, není to žádná věda. Zkuste si je ještě doma podle videa, co Vám nabídnoul strejc, asi dvakrát uvařit. Tam bude asi největší problém, že ve Španělsku neseženete hrubou mouku. Alespoň co vím, tak na to si české kuchařinky v cizině stěžují. Takže s tím počítejte a vezměte si ji sebou. Ale jinak si je vyzkoušejte a když něco nebude jasné, tak se zase ozvěte. Rádi poradíme a vůbec se toho nebojte.
A zde jsou kynuté ovocné ze dneška - základ je skoro stejný, jenom do houskových nedáte cukr - víc osolit a přidáte na kostičky nakrájenou tak dva dny starou housku - na kilo mouky asi dvě větší housky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.