Nejste přihlášen/a.
Mrosim,ma se štrudl před pečenim potřit vajičkem? Ja to dneska delal v remosce,potřel sem vajičkem a vysledek nevabni.Poradil my to kamarad.
Štrůdl se má vždy potřít vajíčkem.
To,že je ten tvůj nevábní,nebude evidentně tím vejcem
Jakpak jsi ho vytvořil?
Napiš,posoudíme a zcela jistě se dopídíme k nápravě.
Já štrúdl vajíčkem nepotírám. Ani tažený, ani z lístkového těsta. Když jsem to udělala, vejce v trobě ztuhlo a popraskalo. A nelíbilo se mi to. Potřu rozpuštěným máslem, když mám nebo olejem.
Dekuji všem za odpoved.Ja sem to delal po 1 krat a co kupuji štrudl je skoro na rozsivani.Tak sem myslel že sem špatne udelal.Ted vim že sem udelal dobře.Vremosce vam poradim pect 25 min.a pak otočit a pect 15 min.Ted mam zavin krasny a zitra se du pochvalit štamgastrum do naše hospudky.Ešte jednou dekuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.