Existuje někde srovnání krémů na obličej?Myslím třeba značky Vichy,L Oreal,Avon,Oriflame nebo Dermacol?Používám Vichy,ale ty reklamy jsou tak svádivé a moc pěkně udělané .)) tak jsem se jen chtěla zeptat,zda by někdo nevěděl .)) papa sépi
Nevím, jestli někde existuje srovnání krémů na obličej. Důležité je, zda Vám krém, který používáte vyhovuje. Někdo potřebuje dražší krémy, někdo má pleť bez problémů a stačí mu ty levnější. Já osobně používám Garnier. Měla jsem i od Vichy a musím říct, že jejich krémy jsou výborné!
dobre je pouzivat kremy podle typu pleti jsem Avonka...pokus mas mastnou plet nebo smisenou je dobre pouzivat kremy na tenchle typ pleti a na suchou zase jiny atd.Ale v avonu mame Hydratacni tonovaci emulzi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.