Nejste přihlášen/a.
doplněno 29.01.19 07:12: Oprava: Chutnaly tvrdé y má být.
doplněno 29.01.19 14:02: Tak jsem je "udala". Máma si je vzala a dokonce jí chutnají.
3x
Dobrý den, sušenky neznám, ale bude to asi jako u všeho, co nějaký odborník doporučí jako zdravé - není to chuťově dobré. Nyní už vím, že tyto sušenky (pokud je někde uvidím) ponechám v regále. Zdravím!
doplněno 29.01.19 07:22:
nikc - já si kupuji Be-Be a ty také nejsou extra chutné, ale jde to. Myslím, že jsou také docela zdravé.
3x
Pokud je uvidím, tak testnu. Na pohled jsou jako BeBe dobré ráno a klidně si je kupte, protože podle nutričních hodnot se moc neliší. Takže to vypadá spíš na reklamu než jinak. ![]()
Bebe dobré ráno 20g (BeBe Dobré ráno celozrnné s medem a oříšky Opavia)
90kcal
13,6g sacharidy, 3,1 tuky, 1,48g bílkovin, 0,86g vlákniny
Rej 20g (Rej celozrnné sušenky ořechové)
85kcal
12g sacharidy, 2,9 tuky, 1,78g bílkovin, 1,48g vlákniny
doplněno 29.01.19 08:46:
Mají jen víc vlákniny, to si raději k těm co vám chutnají snězte kousek ovoce a jste na svých a chutně. ![]()

2x
Právě před chvílí jsem odpovídala do jiné otázky o sušené zelenině a bavila se o tom "strašném"glutamátu, který je vlastně neškodný a teď zde čtu o sušenkách BB a tak jsem se schválně podívala co obsahují a našla jsem tam dochucovadlo mouky. V těchto sušenkách pod č. E221. Tak si schválně tohle přečtěte.
Složení Pšeničná mouka 55,9 %, Cukr, Celozrnná pšeničná mouka 16,6 %, Ztužený rostlinný tuk, Pšeničný škrob, Kypřicí látky (E 503, E 500), Emulgátory (E 472e, sójový lecitin), Jedlá sůl, Aromata (vanilkové, máslové), Směs vitaminů a minerální látky (vitamin E, vitamin B1, hořčík), Sušené mléko odstředěné, Regulátor kyselosti (kyselina citronová), Látka zlepšující mouku (E 221)">Tohle je složení sušenek. Já je také jím, nic proti nim nemám, ale jelikož se všude straší s tím glutasosolem a už se nějak zapomíná na jiná "éčka", která jsou prokazatelně škodlivá, tak to sem píši.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.