Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sušenky neznám, ale bude to asi jako u všeho, co nějaký odborník doporučí jako zdravé - není to chuťově dobré. Nyní už vím, že tyto sušenky (pokud je někde uvidím) ponechám v regále. Zdravím!
nikc - já si kupuji Be-Be a ty také nejsou extra chutné, ale jde to. Myslím, že jsou také docela zdravé.
Pokud je uvidím, tak testnu. Na pohled jsou jako BeBe dobré ráno a klidně si je kupte, protože podle nutričních hodnot se moc neliší. Takže to vypadá spíš na reklamu než jinak.
Bebe dobré ráno 20g (BeBe Dobré ráno celozrnné s medem a oříšky Opavia)
90kcal
13,6g sacharidy, 3,1 tuky, 1,48g bílkovin, 0,86g vlákniny
Rej 20g (Rej celozrnné sušenky ořechové)
85kcal
12g sacharidy, 2,9 tuky, 1,78g bílkovin, 1,48g vlákniny
Mají jen víc vlákniny, to si raději k těm co vám chutnají snězte kousek ovoce a jste na svých a chutně.
Právě před chvílí jsem odpovídala do jiné otázky o sušené zelenině a bavila se o tom "strašném"glutamátu, který je vlastně neškodný a teď zde čtu o sušenkách BB a tak jsem se schválně podívala co obsahují a našla jsem tam dochucovadlo mouky. V těchto sušenkách pod č. E221. Tak si schválně tohle přečtěte.
Složení Pšeničná mouka 55,9 %, Cukr, Celozrnná pšeničná mouka 16,6 %, Ztužený rostlinný tuk, Pšeničný škrob, Kypřicí látky (E 503, E 500), Emulgátory (E 472e, sójový lecitin), Jedlá sůl, Aromata (vanilkové, máslové), Směs vitaminů a minerální látky (vitamin E, vitamin B1, hořčík), Sušené mléko odstředěné, Regulátor kyselosti (kyselina citronová), Látka zlepšující mouku (E 221)">Tohle je složení sušenek. Já je také jím, nic proti nim nemám, ale jelikož se všude straší s tím glutasosolem a už se nějak zapomíná na jiná "éčka", která jsou prokazatelně škodlivá, tak to sem píši.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.