Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat - často mám v moči kousky - "sraženiny", jsou bílé, nevím, jak to popsat. Mám je často a hlavně je mám zároveň s výtoky. Už několikrát jsem to řešila na gynekologii - ty výtoky, ale nenašli nic zvláštního, že výtoky jsou "normální". Tak mě zajímá, jestli ty kousky v moči mohou být ty "výtoky", jelikož to není doslova výtok ale spíše hustější je mám. Nebo jestli to jsou kousky opravdu z moči. Na gynekologii ani z oblasti močových cest nenašli nic zvláštního nebo špatného.
kousky v moči by vzhledově odpovídaly "výtoku"
Pokud jsi neuspělala ani na gynekologii, tak začni změnou stravy. Tím nic nepokazíš, naopak si zvedneš obranyschopnost. Vynech všechno, v čem je cukr. Omez mléčné jen na kefír a občas jogurt n. Lučinu. Zrající sýry ne! Vyhýbej se bílému pečivu, knedlím. Imunita sídlí ve střevě a tam mohou být i příčiny Tvých potíží. U výtoků velmi často přemnožené kvasinky. Jez často kyselé zelí, listovou zeleninu, zeleninu vůbec, cereálie / kroupy, jáhly, pohanku,ov.vločky../, celozrnné pečivo, luštěniny, ořechy a hodně česneku. Víc pij. Čistou vodu, vývar z petřele, občas urologický čaj. Dobrý je E vitamin nalačno. Zkus to takhle vydržet dva měsíce a uvidíš. Pokud je to kvasin.infekce, tak si ji předávají partneři. Neuvádíš věk, jistý výtok je třeba fyziologický / normální/ v době hormonální nerovnováhy, jako např. v pubertě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.