Nejste přihlášen/a.
Vlnité vlasy jsou krásné. Nerovnejte je. Možná ani netušíte, kolika chlapcům, mužům nebo i ženám se líbíte. Buďte ráda, že je máte přirozeně vlnité a nemusíte mít hlavu plnou natáček, kroutit si vlasy elektrickou kulmou, v minulém a předminulém století se vlasy natáčely "želízkem", kleštěmi s dlouhými čelistmi, které se nahřívaly na ohni. Ženy dobře znají helmy a natáčky v kadeřnictí a ještě za vlnité vlasy draze platí. I chlapi si nechávají dělat ve vlasech vlnku, nebo kudrliny. Jsou hezké. Zvláště přirozené přírodní.
Ono s námi ženami je ten problém, že se nám vždycky líbí to, co má někdo jiný. Mám celoživotně rovné vlasy a chtěla bych je mít aspoň mírně zvlněné, nemůžu se na vlnité vlasy vynadívat. Po strašlivé zkušenosti v 15 letech s trvalou typu květák, kdy vlasy dlouhé tehdy pod ramena nešly rozčesat, zlomila jsem v nich hřeben a šla jsem do pánského, aby mě ostříhali na kluka, už jenom mlčky toužím. Co mi teď rostou semtam bílé vlasy, jsou kudrnaté, tak se možná na ještě starší kolena dočkám ![]()
Kamarádka, co má vlasy jak pudl, si je nechla narovnat u kadeřníka. Nemusí každý den žehlit, vlasy má rovné i po namočení. Vydrží to asi rok a to je taky vhodná doba, kdy narovnání znovu opakovat. Prý se to nesmí dělat moc často. Pokud nejste spokojená s vlnícími se konci, mohlo by vám to vyhovovat, protože by vás netrápily vlnící se odrosty u hlavy. Taky si moc pochvalovala snadnější úpravu.
Mám takové a stojí to za prd
takže bud žehlit nebo se s tím smířit.
Trochu pomáhala tvarovací guma na vlasy,takový modrá plechovka od Swarzkopf.Dávala jsem jí jen na komnečky,pěkně je to oddělilo a vypadalo to lépe.Taky jsem zkoušela (už to tady zanělo) u kadeřnice brazilský keratin.Drahá záležitost a nějak extra to nepomohlo a vydrželo to jen chvíli.
mona- mě brazilský keratin vydržel cca měsíc,potom mi přišly vlasy zase stejné.Byly rovnější,hladší (často se mi konce vlní nebo krepatí po učesání) po keratinu to šlo,ale přišly mi jemnější,řidší,což se mi nelíbilo v práci a na cvičení (copek byl tenký a smotat do drdolku taky moc nešlo)
Aplikace u kadeřnice cca 2,5 hod za 2tis.
Jediné fakt pozitivum bylo,že po bazenu-po umytí a vyfoukání nebyly vlasy krepaté.
Také mám vlnité vlasy, něco jsem se s nimi natrápila, záviděla hladké, plihnoucí těžké dlouhé vlasy, nikdy jsem toho nedocílila. Ani žehlička se neosvědčila. Nyní v důchodu děllám pravý opak, aby byly co nejvíce kudrnaté s plomocí difuzéru a pěnového tužidla, kudrny pak sepnu do culíku, nabo udelám drdůlek a celý den mám klid.
Jojo, taky to mám. Vyzkoušejte pár střihů, moje vlasy vypadají v některých dobře, v jiných zase hrozně. Nejhorší je ten prostříhaný, který mi vždycky kadeřnice doporučují, že provzdušní vlasy a mohou se více vlnit... pche, mě se naopak víc vlní, když je mám zastřižené v podobné délce. Ale těch způsobů je mnoho a ne každý kadeřník umí nebo je zvyklý dělat všechny. Taky dost záleží na tom, jak je necháte uschnout a jestli je něčím tužíte. Prostě to všechno vyzkoušejte, nebudu psát, co a jak přesně dělám já, třeba máte vlasy jiné délky a jiné tloušťky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.