Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dětské pleny z Polska levně?

Od: wiki* odpovědí: 12 změna:

dají se v Polsku koupit levně kvalitní dětské pleny? Vyplatí se ještě jet do Polska pro dětské oblečení?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

V poslední době se v TV řeší kauza plenek,které obsahovaly nějaký přípravek,který byl označen,že by mohl být škodící.

Provádějí se určitá opatření,!Ale určitě ne u těch polských.

JB

lucie*
hodnocení

0x

Oblíbené jsou Dada pleny z Polska ,přidávám diskuzi emimino.cz/... tady jsou i na eshopu dadaplenky.cz/... dětské oblečení tam není problém,ale ceny nejsou zas takové terno.

Když se kouknete do Kiku,Pepca nebo Tesca tak tam jsou ceny dětského zboží nízké a když mají výprodej (což je často) tak se určitě nevyplatí jezdit do Polska kvůli oblečení.Pleny jsou také často v akci.Pleny z Tecsa DM,Lidlu jsou na dobré úrovni,často jsou v akci i Happy pleny,které jsou snad nejlepší... emimino.cz/...

hodnocení

0x
Myslíte Dada plenky? Záleží jak máte Polsko daleko. Polské plenky se už dávno dají koupit i v Česku. V Polsku budou samozřejmě o něco levnější.
Dětské pleny z Polska levně?

mnd®
hodnocení

0x

A proč jezdit do Polska? Já pleny fasuji zdarma u doktorky na tři měsíce zdarma s dovozem z lékárny na poukaz.-Pampers Pleny Active New Baby 2 Mini (3-6kg) Měsíční balení - 228 ks.Dětské oblečení neřeším-Buď koupím nové,nebo v sekáči a důkladně vyperu.Dudlíky apod. vždy nové.

Tak si spočítejte cenu benzínu(nafty) za cestu tam a zpátky+cenu plen+strávený čas-jestli se to vyplatí a nebo sehnat tady v ČR za stejné peníze nebo zdarma.

Pleny zdarma...to je zase nějaká novinka v ČR?

Vím že se naše vláda snaží, aby zdarma bylo vše..ale o plenách jsem ještě neslyšel..

lucie*

o plenách taky nevím (i když já bych je stejně nechtěla,raději používám textil a divila bych se,kdyby stát podporoval něco tak neekologického)

Dostávala jsem mléko pro předčasnátka na předpis s minimálním doplatkem,ale jinak nic.

jurajjuraj*

pleny zdarma na predpis? to tezko, snad jedinev nejakem pripade ze decku neco je a potrebuje urcity typ plen , my taky fasovali nutrilon na recepty a bez doplatku ale jen po dobu nemoci

pb®

Plenky se fasují na postižené děti, stejně jako na kohokoliv jiného, kdo pleny potřebuje. Na zdravé batole zcela jistě dětský lékař pleny nepředepíše.

Taky dostávám pleny pro babku na poukaz. 8balení na dva měsíce. Jenže ona spotřebuje 7 balení na měsíc, 3 pleny denně.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

ja treba koupim pampersy malemu v PL pokud jsou v akci, jinak bez akci se to nevyplati, navic jezdim tam na nakupy, jidla, benzinu atd, takze to mam po ceste, jet tam jen pro pleny a k tomu zapocitat naklady na cestu a ztraceny cas tak se to nevyplaci

mnd®
hodnocení

0x

Kdo nevěříte pište si co chcete.Já to mám přes doktorku a poukaz zdarma a to dítě není nijak postižené.Že si to neumíte zařídit není můj problém.Akorát píšete blá,blý,blá ale kdo z vás to zkusil? - dle napsaných proti reakcí nikdo.Ano,na manželku je fasuji také i na manželku od bráchy a dvě vnoučata.Však to všechno platí pojišťovna,tak proč bych to nebral.Však ať to platí ti pracující a řádně platící daně.

jurajjuraj*

my se bavime o detskych plenach a o zdravem diteti, takze si tady taky muzes psat co chces ale obycejne detske pleny na pojistovnu nedostanes, je uplne jedno co napise doktorka protoze pojistovna bezne detske pleny neproplati a nikdo ti pleny nevyda na zaklade psani od doktorky kdyz vi ze mu to pojistovna neproplati

hodnocení

0x

Mnd, není pravda co tady píšete. Jestliže máte právo na plenky na předspis, tak musí být Vaše dítě nemocné. Plenky na poukaz Plenky na poukaz Pomůcky pro inkontinentní pojištěnce předepisuje smluvní lékař pojišťovny odbornosti PRL, URN, GYN, NEU na Poukaz. Nárok na předpis vzniká při splnění indikací od 3 let věku pojištěnce a to pouze při prokázané patologické inkontinenci. V případě, že pomůcky předepisuje odborný lékař, v jehož péči je inkontinentní pojištěnec, je povinen písemně informovat praktického lékaře pojištěnce o vyšetření a předepsání pomůcky (viz Metodika týkající se předepisování na Poukaz). Pokud ale máte známou doktorku a ta s tím nějak "čachruje" na úkor ostatních, tak s tím se raději nechlubte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]