Nejste přihlášen/a.
To kvůli kojení ročního dítěte nejdete se synem do nemocnice a chcete aby manžel porušil nemocenskou?asi je to kojení fakt tak důležité...
je to vaše věc a když je to tak důležité,tak to manžel riskne a prostě pujde do nemocnice (i s rizikem kontroly zda dodržuje nemocenskou) nebo se zkusí domluvit s lékařem na změně adresy nemocenské na ty dva dny.Nevím jakého má ošetřujícího lékaře,ale ten můj by řekl to samé co já.
Taky si můžete zkusit domluvit pobyt v nemocnici vy sama i s ročním dítětem,když je manžel omezen pracovní neschopností.
Nebudeli jiné řešení, vezměte si holčičku do nemocnice sebou, protože odstavení dítěte ze dne na den by byl asi problém. Dcera má tři děti, kojila je dlouho a odstavování byl vždy dlouhodobější proces.
Já jsem po vyšetření na magnetické rezonanci a podání kontrastní látky nesměla kojit 24hodin, synovi bylo tehdy 9 měsíců. Jelikož znal tu dobu flašku, nebyl s tím žádný problém. Prostě jsem odstříkala a dítě dostalo UM z láhve. A odstavování nebyl problém ani u jednoho. Ve skoro roce to už bylo jen symbolické cucnutí ráno a večer. Tak jednou večer dostali jen flašku, pak ještě dostali ráno a večer už ne a byli odstavení. Oni bez problémů, já bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.