Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych od vás radu. asi před týdnem jsem kamarádce změnila údaje na profilu. Myslela jsem že podle toho pochopí jak strašně se poslední dobu chová. Jenže nakonec jsem se jí přiznala že jsem to já a ona tedˇ se mnou nemluví. Úplně ze všeho si v příčce nejlepší kamarád vymazala moje jméno. Přitom kdysi mi taky strašně ublížila a tedˇ budu mít i kvůli ní 3 z matiky. Už sem se jí snad 100x omluvila, ale k ničemu. Napsala jsem jí básničku. Vypsala asi všechny citáty o přátelství. Pak jí taky udělala fakt pěknej omluvnej obrázek, ale pořád se mnou nemluví, vyhýbá se mi a navíc akorát na icq mi napsala že nemá náladu se semnou bavit. Dokonce všechny omluvy a e-maili co jsem jí poslala, přeposlala jejím "novým" nejlepším kamarádkám. Ještě ke všemu mě s nima pomlouvaj. Nevim co mám dělat! I přes to všechno s ní kamarádim!
No, já myslím, že to, co jsi udělala své kamarádce, byl dost tvrdý zásah do jejího soukromí. To si kamarádi mezi sebou nedělají, pokud ano, jejich přátelství pak zákonitě bere za své. Trojka z matematiky je hodnocením tvých schopností, jak z toho chceš vinit spolužačku? Svým nynějším dolejzáním situaci jen zhoršuješ... Mělas nejdříve přemýšlet a pak konat. Ber to jako ponaučení do budoucna a co sis navařila prostě sněz. Časem se vše uklidní a život bude zase veselý jako před tou hloupostí. Hodně štěstí!
Pro Strejc: Dvojku z matiky bych měla kdybych donesla dobrovolnej úkol z učebnice. Schválně mi jí vzala a když jsem se jí zeptala jestli tto udělala schválně tak to přiznala.
KAŽDÝ DĚLÁME CHYBY A POKUD JE TO OPRAVDU KAMARÁDKA,ODPUSTÍ TI,JÁ BYCH SOUHLASILA SE STREJCEM,NEDOLEJZAT ZA NÍ...A HLAVNĚ,KDYŽ CHCI NĚKOMU SDĚLIT,ŽE SE ZMĚNIL,SDĚLÍM MU TO NĚJAKÝM ŠETRNĚJŠÍM ZPŮSOBEM,NEŽ ZÁSAHEM DO SOUKROMÝCH ZÁLEŽITOSTÍ.
NEŘEKLA BYCH,ŽE JSI JIŽ DOSPĚLÁ,PODLE TOHO,CO JSI NAPSALA,JE TO JISTĚ VÁŽNÁ VĚC,ALE ZASE VÍM,ŽE V TOMTO VĚKU NENÍ NIC TAK HORKÉ,JAK SE TO ZDÁ,TAKŽE:NECH KAMOŠKU VYCHLADNOUT,NEPROS SE JÍ,UŽ JSI JÍ DALA NAJEVO,JAK TĚ TO MRZÍ,TEĎ POČKEJ,AŽ TO POCHOPÍ.
HODNĚ ŠTĚSTÍ!
Je mi 13 let. Ale s ní už stejně kamarádit nechci. Protože mě pomlouvá všude kde může a přes e-mail mi nadává. Ale nevadí. Mám nové tři dobré kamarádky. Sice nejsou nejlepší ale nevadí mi to. KAmarádila jsem s nima i dřív, ale Kíša nechctěla abych s nima chodila ven. Tedˇ jsem pochopila že to nebyla kamarádka pro mě. Všem vám děkuju za rady!
Mám taky jednu radu a ponaučení! Člověk který nikdy neodpouští, nakonec zůstane sám. Ale člověk který odpouští pořád, bude jednou zrazen. Naopak člověk který bude odpouštět občas, ale nenechá si vše líbit, bude nakonec opravdu štˇastný!
Tímhle sem se měla řídit dřív. Tedˇ mi Kíša taky vlezla na e-mail a říká že sme vyrovnaný a myslí si že je úžasná. Já ji v tom nechám. Já už netoužím po nejlepší kamarádce. Stačí mi nejlepší rodina, kterou mám. I když není úžasná, všechny je nade vše miluju. MYSLIM ŽE TOHLE BY SI MĚL UVĚDOMIT KAŽDÝ!
Přítel znamená člověk, který je vám velmi blízký a je vám oporou, ale rodina jsou lidi, kteří vám odpustí a budou vás mít rádi i v těch nejhorších chvílích, potom co vás přítel opustí! NIKDO NENÍ BEZCHYBNÝ. Ale každý se může snažit být, alesponˇ lepší. Já tedˇ doma hodně pomáhám a všichni sme štˇastnější! Tedˇ ve škole budu napravovat co sem kdy zkazila a budu se víc učit, aby na mě mohla být má rodina pišná!
Ještě jednou vám děkuji za rady. Pomohli ste mi se změnit. Pochopila jsem že člověk nemá hledat štěstí na úkor druhých, ale má pomáhat druhým najít štěstí a pak i on sám bude štˇastný! Už vím že až budu dospělá, chci být veterinářka a pomáhat nemocným zvířatům v jejich utrpení a pomoct jim najít sílu bojovat aby byli zase štˇastný. Potom budou i jejich páníčci štˇastný a na světě bude zase lépe. Musím být vděčná za to co mám. Protože na světě je spostu lidí a zvířat, kteří něměli takové štěstí jako já.
DĚKUJU!
tak si myslím, že to nebude asi ta pravá kamarádka se kterou by ses měla bavit. Když nedokáže vzít ani omluvu atd. tak se na ní vykašli copak ti to stojí za to aby ses pořád omlouvala a ona to posílala někomu jinému a ještě tě pomlouvala. Najdi si jinou kamarádku která se nebude takhle arogantně chovat a bude to v pohodě. Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.