Nejste přihlášen/a.
Tak upřímně - "ale "flákala" jsem to" - stačí nemít sex a budete mít klid. Účinky různých léků můžou ovlivnit i antikoncepci, takže dotaz má jít na vašeho lékaře!
Vy prostě nechcete mít děti, nechte se sterilizovat.
Lékař co vám dal ATB a ten co vám dal antikoncepci vás jistě poučil. Nechápu proč jste antikoncepci flákala. Hlídala jste pouze ATB a měla jste hlídat antikoncepci, vše jiné bylo nepodstatné. Přečtěte příbalový leták nebo se ptejte svého lékaře. Něco vám tu poradíme, vy to budete zase flákat a pak se s rádcem soudit, že na základě jeho rady jste těhotná.
JMLC, tazatelka je mírně zodpovědná a nevím proč ji radíte sterilizaci, možná je mladá a na děti má ještě čas.
Pokud není někdo plně zodpovědný, má se riziku vyhýbat. Pokud je zodpovědná jen mírně, ...pak je zřejmě nezodpovědná.
Anebo - pokud bere antikoncepci "tak napůl", možná bude těhotná "tak napůl" ... no a pak se uvidí, jak moc sexovala - možná jen "tak napůl" a zodpovědná bude také jen částečně... A nezničí život jen dítěti - víte?
Nezlobte se na mne - můj názor je, že pokud někdo nechce děti, případně je nechce dnes a plánuje si je za pár let, má možnost se rozhodnout, jak se bude chovat v určitých situacích. 100% jistota neotěhotnění je sexuální abstinence.
Všem těm ženám, co braly AK a dnes chodí do poraden, že se jim poslední měsíce i roky otěhotnět nedaří - všem bych radil stejně... a všechny, které to čeká, bych chtěl na toto riziko upozornit.
Nehceš dítě, nesoulož.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.