Nejste přihlášen/a.
Tak to jsme na tom stejně,taky doktorka nikdy ani slovem nic nezmínila,přitom na webech pro matky je toho plno.
Já se snažila do roka po koupeli v teplé vodě s olejíčkem,kůžičku natahovat,posouvat,nebyl s tím problém.Od roka už jen sporadicky,žádná pravidelnost,jen občasná kontrola.Myjou se pořád (už od miminka)v hlubokém lavorů,takže se v teplé vodě s olejíčkem všechno pěkně uvolní a občas trochu posunu kůžičku zda je vše o.k.
Někdo tvrdí,že se na to nemá sahat,jiní jsou zase zastánci pravidelného přetahování...
já zvolila kompromis,občasné kontroly. Přidávám diskuzi,ale je jich tam spousta emimino.cz/...
Co mě více zaskočilo,bylo to,že malý měl cca v 8m zánět varlete.Dost vážný problém o kterém se moc neví,protože je lehce zaměnitelný s torzí varlete.U nás to byl díkybohu"jen "zánět.
Nám radili přetahovat při každém koupání, jak bude v teplé vodě. U jednoho z vnoučků to nešlo, tak ve dvou letech mu kůžičku lékař nastřihl. Mazali jsme to předepsanou mastičkou a nutili ho pít, aby ho nepálila ostrá moč. Asi za týden byl dobrej. Dobré je tohle provést než půjde do školky a taky v létě. Klouček běhal venku nahatej na sluníčku a to se líp hojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.