Nejste přihlášen/a.
Tak to jsme na tom stejně,taky doktorka nikdy ani slovem nic nezmínila,přitom na webech pro matky je toho plno.
Já se snažila do roka po koupeli v teplé vodě s olejíčkem,kůžičku natahovat,posouvat,nebyl s tím problém.Od roka už jen sporadicky,žádná pravidelnost,jen občasná kontrola.Myjou se pořád (už od miminka)v hlubokém lavorů,takže se v teplé vodě s olejíčkem všechno pěkně uvolní a občas trochu posunu kůžičku zda je vše o.k.
Někdo tvrdí,že se na to nemá sahat,jiní jsou zase zastánci pravidelného přetahování...já zvolila kompromis,občasné kontroly. Přidávám diskuzi,ale je jich tam spousta emimino.cz/...
Co mě více zaskočilo,bylo to,že malý měl cca v 8m zánět varlete.Dost vážný problém o kterém se moc neví,protože je lehce zaměnitelný s torzí varlete.U nás to byl díkybohu"jen "zánět.
Nám radili přetahovat při každém koupání, jak bude v teplé vodě. U jednoho z vnoučků to nešlo, tak ve dvou letech mu kůžičku lékař nastřihl. Mazali jsme to předepsanou mastičkou a nutili ho pít, aby ho nepálila ostrá moč. Asi za týden byl dobrej. Dobré je tohle provést než půjde do školky a taky v létě. Klouček běhal venku nahatej na sluníčku a to se líp hojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.