Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělá epilátor Braun 9

Od: nohel odpovědí: 2 změna:
Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat, zda mi někdo z Vás nevysvětlí, jak funguje epilátor Braun nejnovější řady (mám pocit, že to je 9)..
Mám na mysli, jak funguje? On vytrhává chloupky podobně jako se to dělá pinzetou a tím se zajistí, že to vydrží déle hladké než oholením? (Prostě že se chlup vytrhne, nikoliv zkrátí oholením)
Resp. Funguje tedy podobně jako depilace voskem?
Pakliže tedy chloupky vytrhává podobně jako pinzeta či podobně jako probíhá depilace, nebolí tedy jeho používání?
Moc by mě zajímal názor někoho, kdo se v tom buďto trochu vyzná nebo s tím má přímo zkušenosti.
Děkuji moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dobrý večer, epilator "trhá" chlupy ( jako pinzeta) a depilator je "řeže " (jako např žiletka).takže ano - bolí to,nicméně nic hrozného to není, dá se to vydržet normálně a časem si zvyknete.Braun silk epil 9 je určen pro použití v teple vodě, což má své výhody. A také masíruje,takze to vlastně snižuje bolest. Jo a vysledek je tedy trvalejší nez když se to vezme pouze ziletkou.

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Ano, tušíte správně. Všechny epilátory chloupky vytrhávají; mají několik vytrhávacích koleček, které suplují určitý počet pinzet (většinou nad 20), takže delší dobu trvá, než se objeví chloupky nové. Je dobré si vybrat typ s odnímatelnou hlavou pro možnost jejího umytí vodou. Je také výhodou, pokud epilátor pracuje i na baterii, ne jen s el. kabelem a když má víc než 1 rychlost "běhu". A je pravda, že trhání bolí. U těch jemných chloupků skoro ne, ale ty silnější "štípnou". Holt pro krásu se něco musí vydržet. Je také vhodné po epilaci v obličeji pleť přestříknout nějakou "dezinfekční vodou" ve spreji, nezatřít jemné ranky krémem. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]