Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěl bych poprosit o radu ohledně šatů.Ženě bych rád koupil šaty ale bohužel nevím pod čím je na internetu najít a vůbec se v tom neorientuji.Potřeboval bych poradit zda takové šaty mají (pokud mají) nějaký název.Kdysi si je někde žena zkoušela.Byly přiléhavé na těle a vypadaly jak rukáv.Začínaly v půli stehen,byly bez rukávů a končily nad prsama.Děkuji za pomoc.
Zdravím. On je velký rozdíl mezi koupí šatů a zaplacením šatů. Pokud ani nevíte, pod jakým názvem je hledat, radila bych vám, abyste ty šaty v žádném případě nekupoval. Nechte ženu, ať si šaty sama vybere; ona ví nejlépe které se jí budou nejen líbit, ale i hodit, vybere si nejen střih, ale i barvu a materiál. No a vy je jen zaplatíte a budete mít radost oba dva. Ida
K tomu se už nedá nic dodat.
Kdysi dávno, z mladické nerozvážnosti jsem své vyvolené koupil prádlo. Velikost jsem si samozřejmě takticky zjistil, koupil stejnou a ono ejhle. Nesedělo nic a navíc, mě se líbilo, ji ne. Pak jsem to zkusil ještě asi dvakrát a konec.
Tohle si prostě musí ženská koupit sama.
Ono to je i obráceně. Kdysi dávno jsem si potřeboval koupit Gola sadu. Polovička nelenila a k narozeninám koupila. Hezká, opravdu kvalitní, jen měla malinkou chybičku. Obsahovala samý "hodně používaný" rozměry. 11, 12, 15, 18, 20, 21 a podobně. Takže v zájmu zachování rodinné pohody jsem si koupil ořechy vhodných velikostí a dobrý.
Já si myslím, že pouzdrové šaty se říká těm, na které se ptáte. Na netu jsou konkrétní nabídky takových šatů, v e-obchodech. Ale bylo by mnohem lepší, nechat je ženu vyzkoušet, tedy spíše kamenný obchod.
Některé obchody je můžou značit i jako rourové nebo bez ramínek.Vyberte si první obchod,kde byste nejraději nakupoval a potom vyberte podle filtru tady je to bez ramínek shopalike.cz/... tady také ve filtru"střih bez ramínek" poradte.cz/... ...atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.