Nejste přihlášen/a.
Zdravím, doufám že tu najdu tvořivku jako jsem já chci si ozdobit triko flitříky a všemožnými korálky, jenže nevím, jak je našít. Flitry mají dirku uprostřed a máma mi poradila, buď je přišít tak, že je prostě obšiju nebo dát doprostřed korálek. To se mi moc nelíbí, nechci aby ta nítě prostě všemožně byla vidět a lezla přes ty flitry. Nemáte nápady, jak jinak "chytře" je našít? Děkuji!
Tady máte návod i s obrázkem rucniprace.cz/...
První způsob je s korálkem, druhý takový, že nit téměř není vidět.
Nebo se podívejte po nažehlovacích.
Buďto použijete ty korálky a můžete je našívat i dál od sebe a mezi ně jiné korálky, nebo je klást za sebou způsobem, že bude vždy půlka flitru překrývat tu první půlku a tím schováte tu nit. Není vůbec vidět, pokud si to nacvičíte a budete mít trpělivost. Kolem dokola flitry samozřejmě neobšívat, protože tím pádem by bylo po efektu. Způsobů je víc, mrkněte se sem a vyberte si co se Vám bude zdát nepřijatelnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.