Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostala jsem voňavku a je pánská

Od: nikc® odpovědí: 16 změna:
Dostala jsem voňavku Joop Homme, v té červené krabičce. A teď jsem na internetu zjistila, že je pro muže. Zajímavé je, že v obchodě jí prodávají mezi dámskými voňavkami. Sama jsem si jí chtěla v akci před nedávnem koupit. Na krabičce není napsáno, že je pro muže nebo pro ženy. Myslíte, že jí mohu používat? Abych ještě nepřitahovala ženy *smich*. V recenzi píšou i ženy, jak je ty jejich muži přitahují. Děkuji.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Mě osobně se pánské vůně líbí a klidně je používám a nic neřeším :)

14.01.19 09:48

Já také

hodnocení

4x

Jako by v tom byl nějaký rozdíl... jen marketing ;)

lucie*
hodnocení

3x

Proč né? moje mamka se moc nevoněla,ale když už ,tak jí voněly pánské vůně,deodoranty*nevi*jak se to smíchá s ženským aroma a nedá se vonavky moc,tak to není zas tak poznat.Každá nechce vonět po kytičkách a jarním vánku;)

Já zase miluju těžké orientální vůně,což má většina lidí spojeno s "posledním zvoněním" nebo vůněma pro straré dámy,ale já nikdy reklamaci na svou osobu nezaznamenala;)všeho s mírou a je to v poho.

doplněno 01.01.19 09:25:

...ale taky jde kombinovat.Dnes ja to vlastně i normální,myslím Anon (a kdoví kdo ještě) dělají dvousložkové parfém,EDT...že si člověk stříkne tolik takové a tolik onaké a pokaždé může vonět jinak.

Takže kdyby se nejbližším nezdála jako přitažlivá vůně,můžete jí kombinovat s jinou.Najít si svou kombinaci.

hodnocení

Lucie, toto je těžší orientální vůně. To by Vám možná vonělo. V Rossmannu to mají mezi dámskými.
lucie*

...vím jakou myslíte,pamatuju si obal,ale nevoněla jsem...ale hned jak se dostanu do obchodu,čichnu si;) ovšem přiznám se,co jsem doma s dětmi,tak nemám takovou spotřebu vůní,než když jsem chodila do práce.Takže ted mám otevřeno asi 5 vůní a když už se někam vydám,tak kombinuju.

alena350*

Homme je francouzsky muž

floro*
hodnocení

3x
Nezalezi na tom jestli je na krabicce napsalo, zda je pro zeny ci muze, ale zda vam voni ci ne:-D

m123*
hodnocení

3x

Pokud voní vám, tak bych si stím hlavu nelámala. Já jeden čas používala pánskou Escadu a nikoho nenapadlo, že je to pánská vůně a naopak chválili, že pěkně voní. Asi na tom něco bude, že když se smíchá přirozená vůně ženy a umělá mužská, že je to příjemné.

hodnocení

2x

Moje žena používá převážně "pánské" vůně a tvrdí, že jí voní více, než dámské, které jsou často velmi intenzivní až nepříjemné. Takže si nelamte hlavu a pokud vám voní, bez obav ji používejte.

hodnocení

2x

Já si například pánské vůně ráda vybírám, kolikrát dopotřebuji vůně synů, když si koupí nové. Mám raději hořké vůně a tak bych vůbec neřešila, zda je pro muže či ženu. Spíš je třeba se zeptat, jestli vám to voní, pokud ne, tak pak je to k řešení.

hodnocení

To mám ještě Enigmu dámskou a voní skoro podobně. Ta by Vám mohla vonět. Je nahořklá a těžší. Tu jsem také dostala. Sama bych si jí nevybrala. Mám ráda spíš lehčí a svěží vůně.

farm
hodnocení

2x

Ta voda Joop Homme má docela dámské složení: Srdce parfému Jasmín. konvalinka, heliotropin, skořice Základ vůně fazole tonka Základ parfému Vanilka. tonka, pačuli, santal Hlava parfému Mandarinka. citron, pomerančový květ, bergamot

Fůra vůní dámských dříve se dostává mezi pánské. Třeba pačuli. TAk v menším nánosu používat, i podle ceny může být kvalitní. :)

hodnocení

Je dobrá - kořeněná, svěží a dodává energii.

jp
hodnocení

1x

Taky jsem často používala pánské vůně, když mi voněly a neřeším to.

alena350*
hodnocení

0x

Pokud je na krabicce napsano Joop Homme, je tam napsano, ze je pro muze.

Homme-francouzsky muz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]