Dostala jsem voňavku Joop Homme, v té červené krabičce. A teď jsem na internetu zjistila, že je pro muže. Zajímavé je, že v obchodě jí prodávají mezi dámskými voňavkami. Sama jsem si jí chtěla v akci před nedávnem koupit. Na krabičce není napsáno, že je pro muže nebo pro ženy. Myslíte, že jí mohu používat? Abych ještě nepřitahovala ženy . V recenzi píšou i ženy, jak je ty jejich muži přitahují. Děkuji.
Proč né? moje mamka se moc nevoněla,ale když už ,tak jí voněly pánské vůně,deodorantyjak se to smíchá s ženským aroma a nedá se vonavky moc,tak to není zas tak poznat.Každá nechce vonět po kytičkách a jarním vánku
Já zase miluju těžké orientální vůně,což má většina lidí spojeno s "posledním zvoněním" nebo vůněma pro straré dámy,ale já nikdy reklamaci na svou osobu nezaznamenalavšeho s mírou a je to v poho.
doplněno 01.01.19 09:25:
...ale taky jde kombinovat.Dnes ja to vlastně i normální,myslím Anon (a kdoví kdo ještě) dělají dvousložkové parfém,EDT...že si člověk stříkne tolik takové a tolik onaké a pokaždé může vonět jinak.
Takže kdyby se nejbližším nezdála jako přitažlivá vůně,můžete jí kombinovat s jinou.Najít si svou kombinaci.
Lucie, toto je těžší orientální vůně. To by Vám možná vonělo. V Rossmannu to mají mezi dámskými.
lucie*
...vím jakou myslíte,pamatuju si obal,ale nevoněla jsem...ale hned jak se dostanu do obchodu,čichnu si ovšem přiznám se,co jsem doma s dětmi,tak nemám takovou spotřebu vůní,než když jsem chodila do práce.Takže ted mám otevřeno asi 5 vůní a když už se někam vydám,tak kombinuju.
Pokud voní vám, tak bych si stím hlavu nelámala. Já jeden čas používala pánskou Escadu a nikoho nenapadlo, že je to pánská vůně a naopak chválili, že pěkně voní. Asi na tom něco bude, že když se smíchá přirozená vůně ženy a umělá mužská, že je to příjemné.
Moje žena používá převážně "pánské" vůně a tvrdí, že jí voní více, než dámské, které jsou často velmi intenzivní až nepříjemné. Takže si nelamte hlavu a pokud vám voní, bez obav ji používejte.
Já si například pánské vůně ráda vybírám, kolikrát dopotřebuji vůně synů, když si koupí nové. Mám raději hořké vůně a tak bych vůbec neřešila, zda je pro muže či ženu. Spíš je třeba se zeptat, jestli vám to voní, pokud ne, tak pak je to k řešení.
To mám ještě Enigmu dámskou a voní skoro podobně. Ta by Vám mohla vonět. Je nahořklá a těžší. Tu jsem také dostala. Sama bych si jí nevybrala. Mám ráda spíš lehčí a svěží vůně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.