Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu být těhotná?

Od: tyna* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den
V sobotu jsme s přítelem měli nás vůbec první sex v životě. Zítra, tedy v úterý bych to měla dostat. Použili jsme kondom a udělal se mimo pochvu. Ale stále mám strach, že jsem těhotná. Je nějaká šance ze bych mohla být?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To by byl zázrak a první neposkvrněné početí od doby Panny Marie a narození Ježíše Krista*smich*

Nastuduj si něco o sexu a o tom, jak vůbec k početí dochází. Internet je toho plný, ale ty o tom zjevně nevíš vůbec nic.

doplněno 31.12.18 15:07:

@tyna: Tak mi prosím vysvětli, jak by se tam ta spermie při tom vašem postupu dostala*sok*

A pokud tu někdo píše, že šance je vždycky, tak bys nemohla ani jít normálně na záchod, protože co když tam chvíli před tím nějaký chlap onanoval a částečně semenem znečistil prkénko. Pak by taky byla šance*smich*

tommik*

Kondom není 100% proti početí. Šance je opravdu vždycky. Nicméně, jak píšete, ja malá. Něco jiného by bylo kdyby slečna ještě navíc brala prášky.

hodnocení

2x

Dobrý den. Je zbytečné se stresovat. K čemu by potom ten kondom byl, kdyby nebránil početí a přenosu pohl. chorob? Je k tomu určený, takže pokud nepraskl, buďte v klidu.

tyna*
hodnocení

Samozřejmě vím, ze k oplodnění je potřeba aby se spermie dostala do vajíčka.

hodnocení

0x

Šance je vždycky, i když v tomhle případě minimální. Pokud to máš dostat zítra, tak se neptej už dnes. Některé ženy mohou navíc menstruovat i v těhotenství, není to úplně spolehlivý ukazatel. S jistotou ti to řekne jen gynekolog. A pokud se tolik bojíš, možná jsi měla se začátkem sexuálního života ještě počkat. ;)

hodnocení

0x
Pokud neni přítel David Copperfield tak to bude letos bez početí *smich*
Takže žádný stresy a užívejte silvestra *palec*

sebod*
hodnocení

0x

Milá Týno. Dříve než začneš sexuálně žít, tak si, prosím Tě, něco málo maličko o sexu, o ženském těle, o početí dítěte atd, přečti. Věř tomu, že to nebude mromrHaný čas a že vědomosti tak získané časem opravdu zúročíš. Nechce se mi věřit, že takový dotaz může vůbec někdo položit vážně. Teda někdo, kdo již souloží.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nestresujte se a souložte - vždyť ani nevíte, jestli jste plodná (nebo Váš přítel). Zdravím!

min
hodnocení

0x

Je to jenom takový typický strach po prvním sexu. Těhotná určitě nebudete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]