Nejste přihlášen/a.
Názor si na skleničky s příkrmy musíš udělat sama.
Pokud umíš očistit a uvařit zeleninu nebo ovoce a potom porovnáš chuť s tím co je ve skleničce, tak hned poznáš jaká kvalita je ve skleničkách.
Pokud ale vařit neumíš, tak to prostě koupíš, protože nic jinýho nemáš. Prarodiče by dnešním mladým maminkám musely zlámat obě ruce, kdyby viděli jak místo vaření si nechají krást čas od sociálních sítí a videí.
Všechny příkrmy v lahvičkách jsou vysoce kvalitní.Tohle se opravdu hlídá a ještě nikdy jsem nezaznamenala případ pochybení (což u jiných potravin je běžné) Takže já jim věřím.Mě děti v tomhle věku jedly všechno,takže nebyl problém i s domácí stravou,ale lahvičky se hodily často,vždy v kombinaci s domácí rýží,těstovinama,mrkví,batáty...takže z jedné skleničky toho bylo hodně,vyšlo to výhodně.
...ještě přidávám diskuzi,ale je jich tam na to téma spousta,stačí si to projít. emimino.cz/... já bych souhlasila s názorem,že kolikrát je sklenička lepší,než domácí příkrm.Dnešní zelenina plná dusičnanů atd.lidé zvyklí na nezdravou stravu (já děti nechat rodině,tak už v půl roce okusují čabajku) skleničkou se nic nezkazí a všechny procházejí přísnou kontrolou.
Zkus si odpovědět na otázku, co to je BIO. Pak se zamysli nad tím, zda je výrobce schopen ovlivnit celý řetězec výroby příkrmů pěstováním rostlin a chovem zvířat počínaje a samotnou výrobou konče tak, aby výsledek byl skutečně naprosto nezávadný. A je úplně jedno, jaká je značka výrobce.
Ovšem je pravda, že při výrobě těchto pokrmů/příkrmů pro kojence jsou zachovávána přísnější pravidla, než u potravin pro dospělé.
Vcajku. Je to Bio dětský příkrm, ty rady o loupání zeleniny a urážení rukou... LOL A kde se asi vezme ta zelenina, kterou mám loupat. Bydlím v paneláku, pole tím pádem nemám. Bio je prostě zdravější. A pro někoho je to jen o ceně. Jestli mám koupit Hamánek za 30,- nebo DM bio za 30,-. Tož to raději to bio. Dtest odhalil, že i v podomácky udělaných domácích příkrmech jsou překročená množství např. dusíku, protože se zelenina sklízí brzo. Takže tak. Já vařím doma i kupujeme v obchodě bio... A kdo chutnal, tak maksimálně řekne, že je tam hodně vody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.