Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepoužívám kondicioner - je to špatně?

Od: ga* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na péči ohledně vlasů.Nepouzivam kondicioner a moje kamarádky říkaly, že je to lepší s ním.Jelikoz vlasy se potom lépe rozčesávají a jsou lesklejší.Tak se chci zeptat jesli vy ho používáte? A popřípadě od jaké značky?
Mám husté vlnité vlasy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

4x
Kdysi mi kadeřnice říkala, že šampon vlasy umyje a zanechá povrch "otevřený". Kondicioner je vyživuje - do otevřeného vlasu se lépe dostanou potřebné složky. A po opláchnutí se ještě doporučuje teplotu vody snížit, aby se vlas uzavřel. Toť vše. Někdo to tak má, že nepotřebuje téměř žádnou péči. Já se bez kondionéru neobejdu. M.

hodnocení

2x

Ga, neměla byste lepší, kdybyste si ten kondicioner koupila (prodávají i malá cestovní balení) a zkusila si rozdíl sama? Já jsem si naposled koupila od Nivey - myslím s názvem "Hair milk", nezatěžuje vlasy. Rozdíl mezi jím a ostatními kondicionéry tam fakt trošku byl. Dejte kondicionér jen na dolní polovinu vlasů, některé ženy jsou citlivé na to, že jim kondicionér vlasy pěkně zmastí, když si ho dají ke kořínkům. Já teda ne, dávám ho ke kořínkům dost, protože vlas potřebuje péči už od "narození" :) Jednou mi takhle ex-přítel s humorem vyčítal "spousty lahviček v koupelně" a že prý kondicioner není potřeba, on že má taky dlouhé vlasy a nikdy ho nepoužíval a nepotřebuje... tak jsem ho tehdy používat přestala, nejdřív se divil, co to mám za afro na hlavě, pak mě po ní pohladil a ruku odtáhl... tak jsem mu pověděla, že to byla ta jedna "zbytečná" lahvička :-D nadto mám vlasy (lehce pod ramena) bez kondicioneru nerozčesatelné. Ani s Tangle Teezerem. Ale Vy to můžete mít jinak, myslím, že obecně se to říct nedá, že by byl pro každé vlasy kondicionér lepší.

liska5
hodnocení

1x

Na mé liščí barvené vlasy kondicioner používám. Je to poznat, i když si ho po umytí dám jen trošičku - jako na lžičku.

Mám ho z LIDLu, ten v tubě zn. Cien.

liska5

Ale některé šampony kondicioner obsahují / Dva v jednom./

lucie*
hodnocení

0x

Kamarádky mají pravdu,vlasy jsou po kondicioneru lesklejší "mastnější"proto se lépe rozčesávají,jsou lépe upravitelné.

Někdo má vlasy jako chemlon od přírody,někomu se při mytí zacuckují,někdo je má tvrdé...a někdo(asi jako ty) je má v pohodě a stačí mu jen šampon.Pokud kondicioner nepotřebuješ,tak jej nepoužívej*jasne*já osobně používám masky,kondicioner je na mě slabý,vlasy po něm nerozčešu.Potřebuju kvalitní masku.V období puberty mi taky stačil jen šampon.Jednou jsem zkusila šampon s kondicionerem 2v1 a měla jsem šílené afro*smich*díky kondicioneru se vlasy zvedly,rozletěly,bylo jich nějak moc.

Pokud jde o doporučení,mijulu značku Yves Rocher-mají i supr webowky a spoustu dárků k objednávce.Jejich vlasová kosmetika parádně bylinkově voní a to můžu*pusa*a hlavně je to převážně přírodní kosmetika.

hodnocení

0x

Já ho nepoužívám a po mytí si dávám do vlasů olejíčky, v drogeriích je jich plno, stačí jen pár kalek promasírovat, nebojte se, vlasy si nezmastíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]