Nejste přihlášen/a.
Ga, neměla byste lepší, kdybyste si ten kondicioner koupila (prodávají i malá cestovní balení) a zkusila si rozdíl sama? Já jsem si naposled koupila od Nivey - myslím s názvem "Hair milk", nezatěžuje vlasy. Rozdíl mezi jím a ostatními kondicionéry tam fakt trošku byl. Dejte kondicionér jen na dolní polovinu vlasů, některé ženy jsou citlivé na to, že jim kondicionér vlasy pěkně zmastí, když si ho dají ke kořínkům. Já teda ne, dávám ho ke kořínkům dost, protože vlas potřebuje péči už od "narození" Jednou mi takhle ex-přítel s humorem vyčítal "spousty lahviček v koupelně" a že prý kondicioner není potřeba, on že má taky dlouhé vlasy a nikdy ho nepoužíval a nepotřebuje... tak jsem ho tehdy používat přestala, nejdřív se divil, co to mám za afro na hlavě, pak mě po ní pohladil a ruku odtáhl... tak jsem mu pověděla, že to byla ta jedna "zbytečná" lahvička
nadto mám vlasy (lehce pod ramena) bez kondicioneru nerozčesatelné. Ani s Tangle Teezerem. Ale Vy to můžete mít jinak, myslím, že obecně se to říct nedá, že by byl pro každé vlasy kondicionér lepší.
Kamarádky mají pravdu,vlasy jsou po kondicioneru lesklejší "mastnější"proto se lépe rozčesávají,jsou lépe upravitelné.
Někdo má vlasy jako chemlon od přírody,někomu se při mytí zacuckují,někdo je má tvrdé...a někdo(asi jako ty) je má v pohodě a stačí mu jen šampon.Pokud kondicioner nepotřebuješ,tak jej nepoužívejjá osobně používám masky,kondicioner je na mě slabý,vlasy po něm nerozčešu.Potřebuju kvalitní masku.V období puberty mi taky stačil jen šampon.Jednou jsem zkusila šampon s kondicionerem 2v1 a měla jsem šílené afro
díky kondicioneru se vlasy zvedly,rozletěly,bylo jich nějak moc.
Pokud jde o doporučení,mijulu značku Yves Rocher-mají i supr webowky a spoustu dárků k objednávce.Jejich vlasová kosmetika parádně bylinkově voní a to můžua hlavně je to převážně přírodní kosmetika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.