Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rád bych se na Vás obrátil s jedným naším společným problémem. Pokaždé, když je u mě doma přítelkyně má problém vykonat potřebu, nejspíš má nějaký pschický blok a už nevíme co s tím. Trvá to už dělší dobu a nelepší se to. Zkoušeli jsme nejruznější věci a rady, zatím nic nepomohlo. Tak kdyby jste někdo měl nějaký tip? Prosím jen seriózně
Taky bych nemohla, kdyby mi někdo stepoval za dveřmi. Musí si vytvořit podmíněný reflex. Ranní káva, hra na mobilu, luštění křížovky, to je jedno. A vy jí pak dejte prostor a soukromí a opusťte byt. Běžte s odpadky, vyvenčit psa, obejít blok, pro rohlíky a vraťte se až na její vyzvání.
Mohlo by se jednat o stydlivý močový měchýř, tzv. parurézu.
Podrobněji v odkazu: zeny.iprima.cz/...
Bude to tak, jak píše @louisa . Patrně spolu nejste ještě tak dlouho, abyste před sebou ztratili osobní zábrany. Jedná se o dobu zhruba půl roku až rok.
Jinak my muži to známe. Já se na veřejných záchodcích prostě nevymočím, když je vedle mě někdo jiný, kromě kamaráda. @dabel
Jsme hold trošku dále, než ve starověkém Římě. Tam hromadná návštěva latrín patřila mezi společenské události
Puste si přítelkyní Sex ve městě všechn díly a třeba najdete odpovědi na více otázak ve vašem vztahu.
V jednom díle oslavně řešily,že Carrie byla poprvé na "velké"u božského,nebo jak si u něj nenápadně nechala fén...hlavně mladí lidé řeší ve vztazích takové věci,to přejde časem.Ovšem znám plno lidí co nemohou vykonat potřebu na veřejných wc nebo v práci atd.Takže jediná rada je,udělat si takový režim,aby se člověk netrápil,aby mohla být přítelkně co nejvíce u sebe doma a pomalu si bude zvykat na Vás i vaše wc...jo a nejlépe jí nechávat i samotnou u Vás doma,dopřát jí její koutek na věci,aby se cítila jako doma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.