Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně u mě doma nemůže vykonat potřebu

Od: hansikii* odpovědí: 13 změna:

Ahoj, rád bych se na Vás obrátil s jedným naším společným problémem. Pokaždé, když je u mě doma přítelkyně má problém vykonat potřebu, nejspíš má nějaký pschický blok a už nevíme co s tím. Trvá to už dělší dobu a nelepší se to. Zkoušeli jsme nejruznější věci a rady, zatím nic nepomohlo. Tak kdyby jste někdo měl nějaký tip? Prosím jen seriózně :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

7x

Taky bych nemohla, kdyby mi někdo stepoval za dveřmi. Musí si vytvořit podmíněný reflex. Ranní káva, hra na mobilu, luštění křížovky, to je jedno. A vy jí pak dejte prostor a soukromí a opusťte byt. Běžte s odpadky, vyvenčit psa, obejít blok, pro rohlíky a vraťte se až na její vyzvání.

hodnocení

3x

Mohlo by se jednat o stydlivý močový měchýř, tzv. parurézu.

Podrobněji v odkazu: zeny.iprima.cz/...

hodnocení

2x

Bude to tak, jak píše @louisa . Patrně spolu nejste ještě tak dlouho, abyste před sebou ztratili osobní zábrany. Jedná se o dobu zhruba půl roku až rok.

Jinak my muži to známe. Já se na veřejných záchodcích prostě nevymočím, když je vedle mě někdo jiný, kromě kamaráda. @dabel *palec*

Jsme hold trošku dále, než ve starověkém Římě. Tam hromadná návštěva latrín patřila mezi společenské události :)

27.12.18 05:40

*holt

hodnocení

1x
Já todle částečně zažíval na veřejným wc v restauracich stačilo aby si někdo stoup vedle mě a nešlo to a trvalo to docela dlouho než se to povedlo
Tak sem vždy zavřel oči a představoval si že sem u sebe doma a časem se to podalo
Dnes už je jedno kde du na potřebu de to samo

liska5
hodnocení

1x

Jestli se jedná o " velkou", tak je to celkem běžné, že někdo týden na dovolené nejde. Moje známá říká, že si všechno nosí domů, i to enóno. To je psychická záležitost.

hansikii*
hodnocení

Ano jedná se o kálení a nejedná se o vtip.

swlac
hodnocení

0x

Mně ten dotaz připomíná nedávný problém, který zde popsal pán, jehož přítelkyně při sexu prdí. Možná se někdo zase baví.

m123*
hodnocení

0x

Nelamte si s tím hlavu. To má hodně ženských. I já. Časem se to poddá. Před mnoha lety jsem měla přítele, který se tomu smál a vždycky mi říkal, že když si ty prdy a hovna budu nosit v sobě, tak expoloduju a ať si představím jak to bude vypadat potom :) .

swlac
hodnocení

0x

To je starostí, uvařte jí hrachovou kaši a půjde hned.

liska5

Hrách ji nadme. To spíš uvařte lžičku lněného semínka, to má skluz.

lucie*
hodnocení

0x

Puste si přítelkyní Sex ve městě všechn díly a třeba najdete odpovědi na více otázak ve vašem vztahu.

V jednom díle oslavně řešily,že Carrie byla poprvé na "velké"u božského,nebo jak si u něj nenápadně nechala fén...hlavně mladí lidé řeší ve vztazích takové věci,to přejde časem.Ovšem znám plno lidí co nemohou vykonat potřebu na veřejných wc nebo v práci atd.Takže jediná rada je,udělat si takový režim,aby se člověk netrápil,aby mohla být přítelkně co nejvíce u sebe doma a pomalu si bude zvykat na Vás i vaše wc...jo a nejlépe jí nechávat i samotnou u Vás doma,dopřát jí její koutek na věci,aby se cítila jako doma.

mraf
hodnocení

0x

Slušně vychovaná přítelkyně. Je na návštěvě a tam se užívat WC nesluší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]