Nejste přihlášen/a.
Rádcové, neznám odpověď na otázku. Jak a s čím konzumovat jahelné pukance. Nemůže to to být s mléčným výrobkem. Samotné jsou bez chuti a zápachu
Poradíte?
3x
Dobrý den, pokud je to pro Vás samotné nepoživatelné, tak si je můžete přidat do vhodné polévky. Hotovou polévku takto zahustíte (po uvaření - pukance v ní nevařte). Zdravím!
doplněno 25.12.18 22:58:
liska5 - tazatel ve svém dotazu vyloučil mléčné výrobky (což je i mléko).
doplněno 26.12.18 16:46:
pukanec - ano, myslel jsem si, že jde o alergii a radit mléko a mléčné výrobky je hloupost. Pokud to nedáte ani v té polévce, tak to nejezte (já bych také polystyren nejedl a ono to bude asi "chuťově" podobné). Svého času se prodávaly (a možná ještě prodávají) tzv. burizony - suché to jíst nešlo a mokré také ne (byl to hnus).
2x
Pukance bych tedy už nevařila je to něco jako pop corn z jáhel,sním to jen tak ikdyž je to bez chuti a říkám si u toho,,je to zdravé,je to zdravé,je to zdravé,,a ani mi to pak už bez chuti nepřijde.
ale jinak ano,zamíchat do jogurtu a ihned jíst,jinak bude z toho bláto i v jogurtu.
0x
Nezvládnu ani sojové mléko, alergie jak vyšitá na veškeré mléčné výrobky i zakysané. A radit mně mléko, jogurt, kus másla je ...
Zbývá snad jen ta polévka. Po rozmočení je z toho nechutné blato. Ach jo.
A co z toho udělat Tatramelky? Pokud jste tedy aspoň trochu na sladké. Já případně ovesné pukance můžu s datlovým sirupem. Jen jako pochoutku v malém množství do malé misky. Možná by to šlo i s medem?
Nebo se sorbetem, vždy posypat a hned s tím do pusy? Pokud ty pukance prostě sníst musíte...
Jen pokud si ho nebudete delat sam, ale kupovet, tak uz to nepotrebujete and sladit cukru je tam az az.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.