Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rybí karbenátky

Od: ruze® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Budu dělat rybí karbenátky a nevím,když je budu prokládat kolečkami cibule,dát ji syrovou nebo raději spařit? Do ,,utopenců,,ji nespařuji a dávám syrovou,zaleju horkým nálevem a nikdy nekvasila.Nikdy se nezkazily,protože po 8-10 dnech uležení v lednici se většinou rychle,,vypařily,,! ;)

doplněno 19.12.18 07:20:

Ano,nakládat do nálevu a prokládat je cibulí jak utopence.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravíčko.

Cibuli do rybích karbanátků nakrájím nadrobno,stejně tak jako do karbanátků z mletého masa.

Jsou výborné ;)

doplněno 19.12.18 09:57:

Pardon,špatně jsem to pochopila,jelikož jste se špatně vyjádřila :-D
Tady je to,varieto.

liska5
hodnocení

0x

Nerozumím dotazu. Ty rybí karbanátky budete osmažené nakládat do octa, jako pečenáče?

mnd®
hodnocení

0x

Osobně cibuli nespařuji ale dávám sirovou na tenká kolečka.Za dva-tři dny se ,,rozleží,, a pak je to mňamka.Nedělám takto rybu ale lososa.Už mám naloženo v láhvi a těším se na papání.

Karbenátky jsem teda do nálevu ještě nezkoušel - nebude z toho potom ,,bláto,,?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]