Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Budu dělat rybí karbenátky a nevím,když je budu prokládat kolečkami cibule,dát ji syrovou nebo raději spařit? Do ,,utopenců,,ji nespařuji a dávám syrovou,zaleju horkým nálevem a nikdy nekvasila.Nikdy se nezkazily,protože po 8-10 dnech uležení v lednici se většinou rychle,,vypařily,,!
Ano,nakládat do nálevu a prokládat je cibulí jak utopence.
Zdravíčko.
Cibuli do rybích karbanátků nakrájím nadrobno,stejně tak jako do karbanátků z mletého masa.
Jsou výborné
Pardon,špatně jsem to pochopila,jelikož jste se špatně vyjádřila
Tady je to,varieto.
Osobně cibuli nespařuji ale dávám sirovou na tenká kolečka.Za dva-tři dny se ,,rozleží,, a pak je to mňamka.Nedělám takto rybu ale lososa.Už mám naloženo v láhvi a těším se na papání.
Karbenátky jsem teda do nálevu ještě nezkoušel - nebude z toho potom ,,bláto,,?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.