Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, před týdnem jsem krájela kuřecí maso a všimal jsem si, že zapáchá jako savo. Maso jsem radši vyhodila. Teď jsem vyndala z lednice kuřecí stehna a ty opět zapáchají jako savo, ale jen na některých částech. Koupila jsem ho záměrně jinde. Je to teda normální i když jsem to nikdy necítila, nebo ho mám znovu vyhodit?
Dobrý den, já kupuji kuřecí maso, které není cítit Savem - není to normální. Zřejmě prodejce maso Savem "oživoval" (nebo Savem umýváte lednici=?). Nevyhazovat, ale jít reklamovat (ať si prodejce čichne a vysvětlí). Zdravím!
Poslední dobou kuřecí maso stejně smrdí dost silně. Pokud je maso ve slevě, tak je potřeba ho spotřebovat ten večer /třeba naložit, napůl opéci/, protože druhý den již může zapáchat. Mám tuto zkušenost.
Jestli to je krmivem, nevím.
Ale Savo jsem z toho necítila. Je fakt, že to vařím koččce, tak se nic neděje, ale pro lidskou výživu je snad již vhodnější to krůtí maso. Za babičky se říkalo, že krůta je vybíravá a jen tak něco nesezobne, tak snad i to krmení krůt bude trošku kvalitnější a ne samé prášky a hormony.
Aby kuře expedovali po 30 dnech výkrmu je strašné a kdoví, odkud a kam se materiál převáží, tedy může se začít kazit a pro přehlušení se vykoupe v nějaké takovém prostředku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.