Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jaké mléko na přípravu kapučína

Od: mirca* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
koupila jsem si domácí mléko z farmy do petky. Snažila se udělat kapučíno jako na videu z youtube. Mléko jsem nalívala, ale pak jak jsem chtěla nakonci udělat nahoře nějaký tvar, ovrázek, nešlo to. Mléko mělo divnou strukturu a zdálo se mi moc tekuté.
Nevíte jaké mléko použít při dalším experimentování?
Děkuju

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

3x
avatar promon

No nevím, jak to děláte Vy, ale my máme Catler a děláme to přesně podle tohoto návodu - a funguje to i z lautr obyčejnýho mlíka z krabice


 

hodnocení

2x
avatar bimbam

Nad nějakým cappuccinem v restauraci dcera prskala. Prý použili málo tučné mléko. Prý i 3,5 % (naše běžné plnotučné mléko) je málo tučné. Má profesní zkušenosti z ciziny.

 

dlouhaparcela
hodnocení

2x

V Praze skládají před kavárnami tuto značku priletime.cz/...

 

pb®
hodnocení

2x

Kamarádka co má doma krávu mi říkala, že čerstvé mléko od krávy jim nejde našlehat. Smetany má dost, mají kříženku jerseyky, ale prostě ho nenašlehají. Já krabicák našlehala vždycky. A taky jim prý při bouřce i česrtvě nadojené zkysne.

 

mirca*
hodnocení

Dobrý den,
tak jsem opět zkoušela šlehat vychlazené plnotučné mléko a nepodařilo se mi to :( Mohu dělat nějakou častou chybu? Hrníček mám nerezový do půlky naplněn mlékem a nakloněný cca 45° k trysce, šlehám na teplotu dokud hrníček udržím v ruce.
Děkuju

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]