Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek na Vánoce

Od: kure* odpovědí: 13 změna:
Zdravím Vás,
Na Vánoce to budou už dva měsíce, co jsem v kontaktu s jednou známostí. Skvěle si rozumíme a jelikož budou Vánoce, nebylo by od věci mu dát nějaký dárek. V květnu končí studium ING, a tak mě napadá, dát mu vlastnoručně malované ponožky (maluji obrazy, trička, atp.)
Příjmení má spojené se zvířetem. Ponožky by byly spojeny s titulem a jeho příjmením. Pobavil by Vás dárek nebo naopak urazil? :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nedovedu si představit,že dostanu červený diplom a po něm coby dárek od milované dívky fusekle *smich*
Bez urážky,nehodí se to,ani omylem !
---
Pokud mu chcete darovat opravdu něco vhodného,tak mu namalujte obraz.
To je vzpomínka.
Obraz bude viset na zdi a dělat radost.
Ponožky?
Ehmm...Néééé *stop*
Šmarjááá,omlouvám se,rychleji píši,než čtu :(
Teď jsem si dotaz přečetla ještě jednou...
Jj,ponožky k Vánocům = souhlas !
K promoci = nééé *smich*
---
Pro Totáka = Já a škarohlíd?
Ani náhodou,miluji humor,je to můj bratr ;)

Ing.Králíku = noste velmi dlouhé kalhoty a nikde si nesedejte *smich*

hodnocení

2x

Zdravím. Pobavil, je to nápadité a originální. *palec*

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, no, ponožky nebudou moc vidět a možná ani dlouho nevydrží. Urazit by to nemělo, ale vhodnější by byl malovaný motýlek nebo kravata. Co Vy na to? Zdravím!

doplněno 17.12.18 17:46:

Nemáte zač.

kure*
Dnes jsem koupila bílého motýlka a sladím ho do dvou barev. Díky za tip! ;)

hodnocení

2x

Spíš by mě to pobavilo. Jen tak už sama odvozuji, že příjmení je třeba Kocourek, Liška... Pak vidím na ponožkách drápky. K příjmení Beran, Jelínek přidávám zase kopýtko. Jenže každý má jiný smysl pro humor. A svého přítele znátete nejlépe Vy sama. Proto bych po krátké známosti volila něco neutrálnějšího (jak radí Ben). S titulen Ing. si výtvarně pohrajte až po promoci.

m123*
hodnocení

0x

Vzhledem k době známosti je to adekvátní dárek, který by mne naopak velmi potěšil.

Pokud přidáš vysvětlení že vánoce, při kterých člověk nedostane ponožky, nejsou vánoce, tak to nemůže urazit ani toho největšího škarohlída. Teda až na uživatele/ku Wamp :)

lidus*
hodnocení

0x

V pohodě, já také na Vánoce daruji vtipné ponožky. Spíš se vždycky pobavím tou délkou známosti, 2 měsíce ale jsou i lepší, tací co mají 14ti denní výroči a pátrají po dárku.

olinl
hodnocení

0x
Neznáme vaší "známost", ale pokud je založen jako "praktický" člověk, tak nějaké nářadí, třeba i (aku)vrtačka, akušroubovák.. Pokud si při zatloukání hřebíku zlomí nohu, dal bych "fusekle".. Knížka pro knihomola, šampaňské či jiné víno také neurazí (můžete vypít spolu), s pánským parfémem je to horší něco vybrat, ale v prodejně většinou prodávající ví, co se nejvíc kupuje. Jako "praktik" bych Vám otloukl ponožky nebo tričko se svým jménem "o hlavu" ( :) neberte vážně).

liska5
hodnocení

0x

Znám chlapy sucharoidního typu, které malovanýma ponožkama s titulem a zvířecím motivem uvedete do rozpaků. Jestli ten Váš nechápe recesi, jako jeden můj švagr, tak mu namalujte raději obrázek, protože takové fusky by si nevzal.

jezevec*
hodnocení

0x

Já bych to bral, pokud bych se jmenoval Jelen a ty bys mi dala flašku Jägermeistera...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]