Nejste přihlášen/a.
Na Vánoce to budou už dva měsíce, co jsem v kontaktu s jednou známostí. Skvěle si rozumíme a jelikož budou Vánoce, nebylo by od věci mu dát nějaký dárek. V květnu končí studium ING, a tak mě napadá, dát mu vlastnoručně malované ponožky (maluji obrazy, trička, atp.)
Příjmení má spojené se zvířetem. Ponožky by byly spojeny s titulem a jeho příjmením. Pobavil by Vás dárek nebo naopak urazil?
3x
Bez urážky,nehodí se to,ani omylem !
---
Pokud mu chcete darovat opravdu něco vhodného,tak mu namalujte obraz.
To je vzpomínka.
Obraz bude viset na zdi a dělat radost.
Ponožky?
Ehmm...Néééé
Teď jsem si dotaz přečetla ještě jednou...
Jj,ponožky k Vánocům = souhlas !
K promoci = nééé
---
Pro Totáka = Já a škarohlíd?
Ani náhodou,miluji humor,je to můj bratr
2x
Dobrý den, no, ponožky nebudou moc vidět a možná ani dlouho nevydrží. Urazit by to nemělo, ale vhodnější by byl malovaný motýlek nebo kravata. Co Vy na to? Zdravím!
doplněno 17.12.18 17:46:
Nemáte zač.
2x
Spíš by mě to pobavilo. Jen tak už sama odvozuji, že příjmení je třeba Kocourek, Liška... Pak vidím na ponožkách drápky. K příjmení Beran, Jelínek přidávám zase kopýtko. Jenže každý má jiný smysl pro humor. A svého přítele znátete nejlépe Vy sama. Proto bych po krátké známosti volila něco neutrálnějšího (jak radí Ben). S titulen Ing. si výtvarně pohrajte až po promoci.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.