Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi netuhne nepečený dort?

Od: kajaf odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,asi jsem přidal více mléka než jsem měl .poraďte co mám dělat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Také neznám *nevi*
Jaký to je recept?
Ovoce,tvaroh,káva,popř.rum,cukr,piškoty,želatina?
No,mléko tam nedávám,ale ono se v lednici do něčeho "vcucne."
Zítra by měl být k jídlu ;)

hodnocení

0x

Nepečený dort s přídavkem mléka neznám, vražte to do lednice a nechte tam.

kajaf
hodnocení

Tak teď už znáte je vrazen v mrazáku
kajaf
hodnocení

Jmenuje se nepečený dort s vanilkovým krémem
Dává se do něj smetana ke šlehání ,tvaroh,maslové susenky,vanilkové prášky, pudingy.kakao,citronová kůra a šťáva z citronu,máslo,mléko

liska5
hodnocení

0x

Do nepečeného vmíchávám rozpuštěnou želatinu. Té by mražák asi vadil. Máte ji v tom?

hodnocení

0x

Do mrazáku se to rozhodně nehodí. Pokud jde o tvaroh a přidal jste více mléka, tak to asi neztuhne, mléko se přidává jen proto, aby šel tvaroh s pudinkem nebo smetanou pořádně utřít.

hodnocení

0x

Tak jestli jste dělal podle tohoto receptu, tak se vůbec nedivím. Píše se tam nechat 3 hodiny vychladnout, ne do mrazáku. A když se dobře podíváte, tak i jemu se výsledek sesunul ke straně a na řezu je vidět, že to ztuhlé není. Tento recept bych nedělala, i když tvarohový nepečený dort miluji. Ale nedávám žádný pudink a hlavně zamíchám želatinu do krému. Ještě se mi nestalo, aby dort neztuhl. Většinou je za ty 3 hodiny tuhý, ale je lepší počkat do druhého dne. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]