Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílý mák

Od: cesmina* odpovědí: 10 změna:

Listovala jsem jednou starší kuchařkou a v jednom receptu na vánoční cukroví byl použit bílý mák.Nepamatuji si ,že bych ho někdy v obchodě viděla prodávat,vždy jen ten modrý.Tak se ptám jestli jste ho někdo viděl v minulosti nebo i nyní někde prodávat.Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vzpomínám, že jako malá holka jsem ho doma vídala. Dával se do těsta na cukroví místo ořechů. Ale už je to moooc dávno.

macek*
hodnocení

2x

Najdete ho ve zdravé výživě, v bio, natur, farmářských prodejnách.

Pěstuje se málo.

A jak píše bimbam, tak má oříškovou chuť.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, prodává se, ale asi jen v určitých specializovaných prodejnách. Zdravím!

google.cz/...

Prodává se i v obyčejných prodejnách, včera jsem ho viděl ve výprodeji v Albertu.

cesmina*
hodnocení

V tom albertu kam jezdím jsem ho dnes neviděla a ve zdravé výživě ho také nemívají.Mě šlo jen o to vidět jak vlastně vypadá.Čistá zvědavost.Díky .

hodnocení

2x

Ano, znám ho a koupíte ho bez problémů zde Já v tomto ob/...

hodnocení

0x

Jako odrostlé dítě jsem ho jedla. Má oříškovou chuť a nemá hořký "ocásek".

hodnocení

0x

Jestli se dá koupit, netuším, nijak jsem po něm nepátral, ale v minulosti jsem ho pěstoval.

hodnocení

0x

Zadejte si na internetu Heureku a tam bílý mák, ukáže se Vám několik obchodů, kde se prodává, ale cena je alespoň 200,- Kč za kg. Můžete si rozkliknout odkaz www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=Bílý+mák ,určitě není problém ho sehnat.

vlastavankova
hodnocení

0x

Dobrý den, bílý mák kupuji v Globusu. Mají malé, 150g balení a stojí asi 36Kč. Doufám, že ho seženete. Vaňková:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]