Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Před týdnem jsem dělala pracny dle obvyklého receptu. Z formiček šly vyklápět dobře, ale když jsem je potom ochutnala, byly hodně tvrdé. Dala jsem je na balkón , ale ani po týdnu ještě nezměkly. Stalo se mě to poprvé a nevím, jak dále postupovat. Prosím, máte s tímto někdo zkušenost? Díky za odpovědi.
Letos mám pracny také trochu tvrdčí, než obvykle, takže jsem mezi ně dala pro jistotu jablko. Jinak si myslím, že jsem je letos moc vypekla, ale vždy mi hezky zvláční ve studeném špajzu. Že by to bylo moukou, to mne nenapadlo, ale je to možné.
Jabrako, Vy vždycky někde něco vyštracháte, ale nedojdete až do konce. Také jsem neúspěšně hledala ten Polynol a našla zřejmě to samé co Ivzes. Navíc ani člověk pořádně neví o co kráčí, neboť je tam napsáno pouze "tukové suroviny". Jak jste přišel na to, že zrovna tohle by vyřešilo problém tvrdých pracen? A 25 kilo "nějakého něčeho", se mi kupovat teda nechce, když budu dělat pracny z půl kila mouky
. Tady nejde o odvahu, ale o zdravý rozum.
Suzy,ten polynol znám řadu let a také jsem ho samozřejmě vyzkoušel.Je to voskově bílý prášek a je skutečně nezávadný.Vyrábí se vSetuze z živočišných tuků a pekaři ho do některých pečiv přidávají.ale nevím kolik.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.