Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyprala jsem per.Bundu a elektrizuji mi vlasy

Od: filadephia* odpovědí: 7 změna:
Dobry den, prala jsem perovou bundu s umelym koziskem kolem hlavy v pracce (klasicka bunda kolem 1000 kc z Hm, Ca, REeserved). Od te doby se mi strasne elektrizuji vlasy kdyz v ni nekam jdu.Neexistuje nejaky trik jak se toho zbavit? Treba ji prelakovat lakem na vlasy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Obecně elektrizují vlasy víc za mrazu. Jinak kdysi se v drogerii prodávaly tekuté přípravky na odrušení statické elektřiny, aby se šaty "nelepily" na punčocháče. Tam bych se zeptala, v drogerce. Vlasy si nalakovat můžete, ale na bundu bych žádný lak nepoužila. Tu tím můžete poničit. Na tu kožešinku ten přípravek, jestli seženete.

fram
hodnocení

0x
Lakem na vlasy nestříkat, tím kožíšek jen zapatláte. Zakupte Antistat: specialni-cistici-prostre/... Vymyslel ho můj dávný šéf. *frajer*Odstraníte statickou elektřinu, náboj. Zbytek Antistatu uplatníte na sukni, co se nepříjemně lepí k punčocháčům.

jabraka*
hodnocení

0x

Antistatických přípravků je dnes na trhu řada.Třeba tento: sitaservis.cz/...

Ale je potřeba rozlišit přípravky na rozpouštědlové bázi a ve vodě rozpustné.Také jsou výrobci už určeny na plasty,tkaniny a jiné.Obzvláště jsou přípravky,určené i vhodné styku s potravinami.

JABRAKA

hodnocení

0x

Na to je aviváž.

nov

Na péřové bundy se NESMÍ použít aviváž. blackcomb.cz/...

Když se naředí a aplikuje na límec, nic nezkazí. Ty kouzelné antistatické přípravky budou podobného složení ..

nov

Když tak sleduji vaše příspěvky v ostatních dotazech zde, tak mi přijde, že prostě musíte mít vždy poslední slovo *stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]