Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat hennu pryč?

Od: katka17 odpovědí: 7 změna:

Zdravím chtěla jsem se zeptat jestli nějak dostanu hennu pryč z vlasů. Kdysi jsem byla tmavá blond a pak vlasy trochu zesvětlila, nějakou dobu počkala (asi 4 měsíce) a řekla si,že je henna skvělý nápad. Nicméně jsem nechtěla moc dlouho čekat a tak jsem si koupila hennu z drogérky (přiložím fotky). Přímo zrzavá henna v drogérce nebyla a tak jsem si vzala jednu červenou a druhou hnědou(které jsem smíchala). Henna chytla skvěle-totální oranžová a já byla i spokojená,ale po čase se mi to přestalo líbit a já začala uvažovat opět a zase nad ou blond. Mimo o se mi ta henna z drogérie vymyla,ale jen tak napůl,teď mám takové zlato-hnědo-oranžové vlasy a ta barva se mi opravdu nelíbí a chtěla bych přejít zlátky na blond nebo ji alespoň zesvětlit.
Bojím se,že když hennu odbarvím tak jako kdysi, budu mít zelené vlasy,i když jsem slyšela,že henna z drogérie není pravá a odbarvit se může. Prosím vás o radu jestli teda na ty vlasy můžu plácnout odbarvovač nebo nějaké rady jak vlasy přírodně zesvětlit.

Jak dostat hennu pryč?
Jak dostat hennu pryč? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Hodně těžko, hena se vám zažrala do odbarvených vlasů, tedy narušených vlasů, pořádně a budete to muset nechat odrůst.

hodnocení

4x

Zdravím. Svěřte se do rukou kadeřnici, ta si s tím poradí lépe a šetrněji. Experimentováním doma si můžete vlasy hodně poškodit. Zesvětlení vlasů je vždy náročnější, než si je obarvovat.

lucie*
hodnocení

4x

Moc Vás nepotěším celkově je s červenými pigmenty problém a s Hennou obzvlášt*zmateny*těžko se dostávají pryč a je to běh na dlouhou trat.I kdyby jste to chtěla urychlit,tak by se to muselo aspon dvakrát "stahovat",po domácku pracná věc,chce to šikovné ruce a výsledek nejistý...kadeřník taky nepomůže,ale za ty prachy co tam necháte použije "stahovač barvy"který třeba trochu pomůže,ale jako plavovláska určitě neodejdete.

Nezbývá než čekat,nechat vlasy časem vymývat,používat hodně masky a zábaly (to pigment pomalu uvolnuje)a třeba si nechat vlasy po nějaké době melírovat,tak se pomalu a jistě dopracujete zpátky k světlé barvě.

hodnocení

4x

Bohužel bez šance, dalším barvením i v kadeřnictví to dopadne ještě hůř, moje dcera se pak nechal ostříhat a ještě trvalo půl roku, než se zbavila té příšernosti. Hennu nedopručuji, sedne jen málokomu.

pb®

Mně tedy henna sedla vždycky, ovšem mám tmavě hnědé vlasy. A na ty si myslím, že právě je, když si vezmeme, odkud henna pochází a jakou barvu vlasů tam obyvatelstvo má. Tmavě hnědou a černou, blonďáka tam nepotkáte. Když si někdo napatlá tmvou barvu na blonďaté vlasy, tak holt se pak bude k původní vracet těžko a zesvětlování se bez peroxidu neobejde a peroxid vlasy ničí.

sebod*
hodnocení

0x

Sakra, nevzala jsem si brýle a čtu : "Jak dostat hyenu pryč" *smich* Už jsem se lekla, že běhá někomu po zahradě :-D

Sebod, tak takovéto "perličky" já čtu pořád a to i s brýlemi, protože mi mozek nějak divně přehazuje písmenka. Měla jsem to i v mládí, ale čím jsem starší, tím to je horší. Dokonce tak i píšu a nevidím to, až třeba druhý den. Už to ani raději neříkám, je to na pováženou...:-D Nejlepší to je, když luštím křížovku. To kolikrát čumím co to tam je napsáno za blbost *smich2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]