Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Teplý nebo vychladlý korpus?

Od: alena350* odpovědí: 4 změna:

Nedaří se nám v rodině udělat kakaové měsíčky s citronovou polevou tak, aby nevsákla do upečeného koláče...

Recepty na netu jsem našla různé: korpus má být teplý, vlažný či vychladlý...

Jak je to podle vás správně?

Zde je link na to, co myslím:

apetitonline.cz/...

Děkuji.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

barbakan*
hodnocení

1x

Potři to nějakou marmeládou.

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Vychladlý korpus. Nemusí být ledový. Marmeláda se dává pod želatinu, aby nevsákla.

 

hodnocení

0x
avatar ildika

Před politím onou polevou bych povrch něčím navlhčila (rumem, kávou apod.). Pomáhá to.

Vychlazený korpus do sebe pojme podstatně méně tekutiny.

 

fialka2
hodnocení

0x

Pamatuji, že jsme vychladlejší trochu pokropily rumem, pak tenká vrstva marmelády a teprve potom se polévalo citronovou polevou. Určitě ne teplé, ale ne zase půl dne chlazené.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]