Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení o vyřazení z evidence ÚP

Od: kedmon odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, poprosil bych vás o pomoc, máte-li někdo zkušenost s následujícím problémem.
Stalo se mi, že jsem úplně zapomněl přijít na sjednanou schůzku, takže bych měl, pokud je tato informace správná, obdržet dopis s potvrzením o vyřazení z evidence ÚP. Už tomu budou pomalu tři týdny a zatím nic nepřišlo. Brzy budu nastupovat do nového zaměstnání, a tak bych se vás chtěl zeptat - nevíte náhodou někdo, jak dlouho trvá, než mi tohle potvrzení přijde a je-li nutné ho mít pro nového zaměstnavatele?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Úřad práce je povinen doručit fyzické osobě písemně vyhotovené rozhodnutí o vyřazení z evidence nejpozději do 30 dní od rozhodné skutečnosti.

up
hodnocení

0x

Mně ho dali do týdne a ještě se zeptali, jestli si přijdu osobně, nebo ho mají poslat poštou doporučeně.

kedmon
hodnocení

Mnohokrát vám děkuji ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]