Dobrý den. Mám problém s krvácením. Krvácení přišlo o 10dni dřív a bylo velmi slabé, kdy mi i vložka stačila na 24h,pak bylo silný tak jak při běžné menstruaci, tak jsem si myslela že jí mám. Po 22 dnech jsem přestala krvácet. Říkala jsem si, že to bylo asi z nachlazení, ale po 4 dnech klidu zase krvacim,trvá to už 5ty den. Mám se bát? Neporadite mi něco prosím?
Krvácení mimo cyklus může mít spoustu příčin,nejčastější je to krvácení z průniku,které souvisí s užíváním antikoncepce,ale může to být i jiný problém.
Každopádně o co jde u Vás,pozná jen lékař a není nic jednoduššího než si k němu zajítbát se nemusíte,ale zajděte se nechat prohlédnout at máte jistotu o co jde.
Poradíme. Šupej na gynekologii a hned ! Může se jednat mj.o mimoděložní těhotenství a to není žádná legrace. A další a další nemoci...Křišťálová koule,kde tě mám?
No to si děláte legraci? Měla jste být dávno u doktora! Bůhví, co máte uvnitř špatně! Cysty, potrat, zánět, zadelavate si na neplodnost nebo infekci nebo otravu krve!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.