Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vynechání antikoncepce ve 3. týdnu

Od: kajag odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

zapomněla jsem vzít 19. tabletku HA (tudíž 3. týden). V příbalovým letáku je psáno, že po dobrání tohoto platíčka mám okamžitě začít brát další, bez týdenní pauzy. V případě, že se mi toto řešení nezamlouvá a pauzu bych si dala, jak dlouho bych se musela chránit kondomem?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ze zkušenosti - s manželkou jsme se dohodli, že HA nikdy používat nebudeme. Už je to nějaký ten pátek, nějaký rok, desetiletí - do dnešního dne jsme neměli problém.

Nemusíte HA brát vůbec - některé ženy po tom tloustnou, některé mají problém s plánovaným otěhotněním (třeba i po 30tém roku), ...

Pokud nemáte stálého partnera, stačí sexuální abstinence, budete v pohodě bez stresu.

hodnocení

0x

Každá antikoncepce může být trochu jiná a vy neuvádíte, co berete. Myslím, že by to spravil jeden telefonát vašemu gynekologovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]