Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
omlouvám se, že Vás otravuji,ale chtěla jsem se Vás zeptat jestli je tento batoh pánský či dámský a jestli se hodí do třetího ročníku střední školy? Ptám se Vás na to, protože jsem to nikdy na internetu nemohla najít a nechci být za blbce.
Přesný nazev batohu je: PUMA MINI B PACK 83 (VARIANTA BLACK/RED)
Předem děkuji za odpovědi.
Já jej vidím jako unisex,obzvlášť v dnešní době,kdy pánské věci mají jemné barvy a dámské jsou i tvrdší .Jako holka na střední bych jej klidně brala...spíše bych hleděla na to jaký styl oblečení kluk/holka nosí a podle toho vybírala barevnost i tvar batohu.Vždy jde o to sladit styl,což má většina lidí problém.
...já třeba nosila vojenský batoh,ten hadrový z výprodeje.Ano,taky bych si představovala správně ergonomický batoh,ale...
- na střední jde především o design a styl.O praktičnost a ergonomii jde až v pozdějším věku.
-a pokud jde o chytrého středoškoláka,vždy najde ve škole místo,kde si nechávat většinu věcí.Některé školy jsou už osvícené a mají skříně,kde si studenti nechávají věci,aby to netahali jak kočka koťata.
Tento batoh je pánský
Řekla bych, že tento batoh je pánský až univerzální. Do školy se hodí, ovšem já bych si ho nevybrala (ani jako náctiletá). Záleží na vašem stylu oblékání - pokud dáváte přednost spíš sportovní módě (před romantickým popř. elegantnějším stylem), pak je to v pořádku. V opačném případě se to bude navzájem tlouct.
Vyloženě dámský batoh (a zároveň vhodný do školy) je podle mě nějaký v tomto stylu: imdm.cz/...
popř. takový topbatohy.cz/...
Neřešte to. PUMA rozeznává batohy dětské a pro dospělé, třeba zde pumashop.cz/...
Řešte velikost v litrech.
Sportovní potřeby tohoto typu se nerozlišují, jestli jsou pánské nebo dámské. Jo, kdyby šlo o sedlo na kolo...
Kdybych chtěla vyloženě dámský batůžek, tak nehledám ve sportu, ale u kabelek. Na mne má málo kapes a hodí jen k máločemu. To je do školy?
Tento batoh je pánský
Ahoj.
Batoh je zřejmě dámský i pánský, do školy samozřejmě vhodný, ale není pěkný. Už jsem sice stará bába, ale když jsem si potřebovala v létě koupit batoh na každodenní nošení po městě, ne do přírody, záměrně jsem vybírala jednoznačně dámský typ. Vybrala jsem si květinový vzor. Dámské batohy se dají vybrat decentní i dívčí veselé. Pestré, se zvířátky... Ale samozřejmě záleží na vkusu každého. Jenže kdy jindy nosit veselé oblečení a doplňky, když ne v mládí?
Špatně jsem to napsala. Nemyslela jsem zvířátka z dětských večerníčků, ale třeba stylizované vlaštovky, sovičky, motýly...
Jestli je to holka před maturitou, tak zvířátka ji nenadchnou. Takovým jde hlavně o to, aby to bylo značkový a aby to pobralo učebnice.. My starší koukáme víc na praktičnost, členění, kapsy..A klidně koupíme u Vietnamců, protože tam je největší výběr. A ani kdybych byla středoškolačka, tak se mi tenhle batoh nelíbí, byť je na něm Puma.
Mně už dávno není 14 ani 17, ale nesnesla bych na zádech žádné kytičky a zvířátka už vůbec ne. A to s batůžkama chodím denně místo kabelky.
Je to unisex batoh pro volný čas, píšou. total-store.cz/... Přijde mi spíš sportovní a chlapecký. Spíš hodnoťte - používání sítě na lahev, přední kapsa na penál...co užijete.
Nabídka je nepřeberná. Nejškolnější je bezpochyby tenhle fochový pro pořádné: sport-d.cz/...
Pro dívku přehřabovací s kočkou na tenhle způsob mall.cz/...
Úplně nejsladší: answear.cz/... Jenže už ho nemají - ale proti gustu žádný dišputát.
Hezký levný batoh, v DP nejméně zabere místa: czechimage.cz/...
Dámský zlatý je spíš módní doplněk svetshopaholiku.cz/... Anebo účelnější svetshopaholiku.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.