Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest při masturbaci

Od: sarusaaa odpovědí: 8 změna:

Zdravím, mám jeden takový problém. Vždy, když si zkouším prstit, tak mě pálí a někdy i štípe v pochvě, musím vždy přestat, ale poté to bolí a pálí taky. Zkoušela jsem si prsty naslinit, je to lepší, ale po tom to bolí také.

Je mi 18, jsem ještě panna a z psychických důvodů kvůli znásilnění nemohu avštívit lékaře. A jsem z toho docela špatná, trápí mě to. Budu ráda za každou odpověď, radu, cokoliv. Prosím, debilní komentáře si nechte.

Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

otaznik*
hodnocení

3x

Byla jste znásilnená a jste ješte panna? Jak jste to myslela? Kvuli psychickým problemum nemuzete na gyndu, co kdyz mate neco se sliznici nebo treba pohl.nemoc..?

lucie*
hodnocení

0x

Zkusila bych jiný druh masturbace,není jen jedna metoda"strkání čehokoli dovnitř" a nebo bych používala lubrikant.Přece jenom sliny nejsou ideální (i když chápu,že jsou po ruce)*jasne*

doplněno 19.11.18 16:52:

je celá škála lubrikantů,vyhla bych se hřejivým,chladivým,ale ideální může být antibakteriální či jiný přirozený,neutrální.

jezevec*
hodnocení

0x

Zkus předtím nejíst chilli papričky... A když už, tak ne holýma rukama!

joudic*
hodnocení

0x

to vypada na infekci, takze stejne vam nezbyde nic jineho nez gynda... moc nechapu druhou cast dotazu, tak si vyberte lekarku

hodnocení

0x

Je docela možné, že jste si buď nějakou infekci zavlekla sama, případně máte citlivější sliznici, které vadí mechanické dráždění, nebo jsou potíže psychosomatického původu.

Jenže dokud vás neprohlédne gynekolg - ve vašem případě spíš gynekoložka - všechno se bude pohybovat jen ve stadiu úvah.

hodnocení

0x

Jak tu bylo řečeno, najděte si pořádnou gynekoložku a ta vám poradí, tady se v této oblasti najde spousta rádců, co nemá o daném problému ani páru.

myska*
hodnocení

0x

Můžete mít kvasinkovou infekci - jak dlouho vás to pálí, pálí vás to i jindy? Na to to vážně bude chtít gynekologa. Najděte si lékařku a hned při první návštěvě jí všechno vysvětlete. Klidně jí i řekněte, že jste se chtěla zatím hlavně seznámit a vyšetření nechte až na další návštěvu.

Nebo prostě jen nejste dostatečně vzrušená a naopak jste díky špatné zkušenosti stažená a bojíte se. Poradila bych vám delší čas s vašimi představami a jemným hlazením. Kdyžtak použít i lubrikant.

liska5
hodnocení

0x

Taky bych tipla na kvasinky. Pak by měla slečna v první řadě vynechat cukr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma masturbace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]