Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám jeden takový problém. Vždy, když si zkouším prstit, tak mě pálí a někdy i štípe v pochvě, musím vždy přestat, ale poté to bolí a pálí taky. Zkoušela jsem si prsty naslinit, je to lepší, ale po tom to bolí také.
Je mi 18, jsem ještě panna a z psychických důvodů kvůli znásilnění nemohu avštívit lékaře. A jsem z toho docela špatná, trápí mě to. Budu ráda za každou odpověď, radu, cokoliv. Prosím, debilní komentáře si nechte.
Děkuji za odpovědi.
Zkusila bych jiný druh masturbace,není jen jedna metoda"strkání čehokoli dovnitř" a nebo bych používala lubrikant.Přece jenom sliny nejsou ideální (i když chápu,že jsou po ruce)
je celá škála lubrikantů,vyhla bych se hřejivým,chladivým,ale ideální může být antibakteriální či jiný přirozený,neutrální.
Jak tu bylo řečeno, najděte si pořádnou gynekoložku a ta vám poradí, tady se v této oblasti najde spousta rádců, co nemá o daném problému ani páru.
Můžete mít kvasinkovou infekci - jak dlouho vás to pálí, pálí vás to i jindy? Na to to vážně bude chtít gynekologa. Najděte si lékařku a hned při první návštěvě jí všechno vysvětlete. Klidně jí i řekněte, že jste se chtěla zatím hlavně seznámit a vyšetření nechte až na další návštěvu.
Nebo prostě jen nejste dostatečně vzrušená a naopak jste díky špatné zkušenosti stažená a bojíte se. Poradila bych vám delší čas s vašimi představami a jemným hlazením. Kdyžtak použít i lubrikant.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.