Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám opožděnou menstruaci

Od: silvaaa* odpovědí: 4 změna:

Je mi 16 let. Již 3 měsíce souložím se svým partnerem, který byl pro mě první. 3 roky jsem měla pravidelnou menstruaci, až do doby,když jsme spolu začali spát. Od té doby mám pravidelné spoždění každé menstruace cca 7 dní. (pro upřesnění v říjnu jsem dostala měsíčky 2.10, v listopadu 9.11 a tento měsíc jsem je ještě stále nedostala). Ikdyž spolu souložíme s ochranou, přesto jsem si minuý měsíc pro jistotu koupila těhotenský test, který byl jak jinak než negativní. Nevím zda je možná,že se mi souloží rozhodili měsíčky? Děkuji Silva:))

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

2x

Je to tak, navíc stimulací hypotalamo-hypofyzární osy docházá ke změně produkce tropních hormonů v předním laloku hypofýzy. Prodloužení cyklu započetím sexuálního života je možné.

mowla*
hodnocení

0x

..."zda je možná,že se mi souloží rozhodili měsíčky"...

Je to možné - ba dokonce pravděpodobné... ;) Navíc - v šestnácti ještě ani zdaleka nemáš ustálený cyklus... ;)

askmenow*

Jaká je souvislost mezi souložením a pravidelností cyklu?

mowla*

Nárazovaá tvorba např. prolaktinu stimulovaná orgasmy (tedy - tiše předpokládám, že Silvaaa dosahuje orgasmu/ů ;) - nebo jí to aspoň přeju ;) ) může ovlivňovat zrání vajíčka a tím i průběh menstruačního cyklu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]