Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přiberu za tu dobu?

Od: tazatelka odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, věk 22. 159cm váha 52-54
Otázka zní jsem dlouhodobě na nemocenské z berlemi chodím jen na WC max jednou za den k ledničce ..jinak jídlo mě nosí mám špatný tlak na berlích se motám.
Otázka je zda za tu dobu tak počítám dva měsíce o berlích přiberou? Pohyp nemám jen pravidelně jídlo .
Za necelí rok co chodím do práce jsem zhubla z 60-62 na 52-54.. nerada bych to zase nabrala . Díky za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ahoj.
Já jsem byla o berlích více než rok.Na nohu jsem nesměla vůbec došlápnout,jinak by mi ji museli amputovat.

S odstupem času je to legrační,"chodila" jsem po zadku po celém bytě,dokonce i po schodech v domě.
Co šlo,to jsem zvládla.Přesunula jsem se ke kuchyni,tam se posadila na židli k lince a tam se snažila pracovat...
Nádobí jsem také zvládla,sice pomalu,ale přece.

Luxování také šlo...Jinak jsem cvičila na podložce na zemi.
Jídelníček?

Lehký a zdravý.Ovoce,zelenina,bílkoviny.Málo sacharidů a dostatek vody,popř.bylinkové čaje.Sladké a slané PRYČ *stop*
Zábava = kvanta knih,malování,hudba,křížovky,televize.
Pointa?
Ani deko navíc !

floro*
hodnocení

1x
Samozrejme se neprezirat a jist pokud mozno vyvazene. Aby jste pri malo pohybu netrpěla zacpou. Malo tuku a sacharidu a cukru, vice vlakniny, dostatek vody. Ono neni dobre pri lecbe jeste zatezovat telo spatnou stravou.
Pak take existuji ruzne posilovace a cvicebni pomucky pri rekonvalescenci v leze . Kdyz nemuzete nohama muzete si zacvicit rukama.
Preji, at se rychle uzdravite.
tazatelka
hodnocení

Děkuji. Za rady.

iz*
hodnocení

0x

Tazatelko,

něřešte váhu, řešte zdraví, rehabilitaci, dodržování pokynů lékařů. I kdybyste něco málo přibrala, po uzdravení se toho pravidelným pohybem zase zbavíte.

doplněno 17.11.18 22:33:

Já jsem se nerozcvičovala. Pokud se člověk nepřecpává, stačí procházky, jízda na kole, plavání, ...

tazatelka
hodnocení

Máte můj obdiv . Prosím jak jste pak dlouho rozvičovala?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]