Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vyskočila na mě reklama na Neofossen. Znáte to někdo? Může Neofossen na hubnutí fungovat?
Děkuji předem
No, kdyby to fungovalo asi by toho byly plné obchody resp lékárny. Ale že se to dá koupit pouze na internetu a má to přímo zázračné účinky tak je to trochu divné, ne?
Taky na jedné stránce je dvacet jazykových mutací... a hlavně hodně podobné stránky jsem už viděl u jiných zázračně působících prášků. Podle mě je to pořád jeden vykuk, který mění názvy kapslí a vydělává na důvěřivosti lidí v zázrak - v dokonalé, rychlé a bezpracné hubnutí.
Za mě Neofossen a i jiné podoby ne. Není to seriózní "lék".
Mno... Osobní zkušenost nemám a ani mít nechci. Přečetl jsem si o tomhle přípravku jediný článek, což mi naprosto stačilo. Vždycky, když se dočtu, že "američtí vědci"(jací jiní, že?) objevili průlomový způsob hubnutí, náramně se bavím. Zřejmě zásluhou té nepřeberné řady takových amerických přípravků patří americká veřejnost mezi nejtlustší lidi na světě. Ty " tisíce děkovných dopisů" pod článkem (jak přes kopírák z podobných článků) taky o něčem hovoří. Že by se mezi tou spoustou nadšenců nenašel jeden jediný nespokojený uživatel ?
Možná to funguje tak, že když si to koupíte (radši hned několik balení), nezbyde Vám na chleba .
Podle mě je tohle těžce komerční produkt "alá teleshoping".Zkušenosti jsem o něm zatím neslyšela,asi i proto,že hodně lidí už na tohle neslyší,nekupují to.Určitě bych se tomu vyhla a ty peníze investovala do nějaké vhodné aktivity popřípadě navštívila výživovou poradkyni.Poradci jsou taky výdobytek moderní doby,ale pomůžou člověku zjistit podle přístrojů jeho denní kalorickou hodnotu atd.
Přípravek obsahující přírodní složky(jak teda uvádějí) není zázračný lék.I s tímto přípravkem bude nutné se hýbat a omezit příjem kalorii.Takže v ničem nepomůže...omezení chuti na jídlo je především v hlavě,na to žádné tablety nepomohou.Co si budem povídat,kolikrát jíme a hlad nemáme.
magdon-máte pravdu,třeba "rušští vědci"netáhnou,američtí vědci,to jsou borci a suroviny musí být zase supr exotické jako kopřiva z indie už jsem viděla i sibiřský ananas apod.
Neodpovídám na otázku, jenom by mne zajímal článek, na který odkazují @Magdon a @Jedubabicka.
Zkouším se na článek/stránku dostat to střídavě v Internet Exploreru a ve Firefoxu, ale stránka stále není (viz obrázek) dostupná.
Zkusil byste sem prosím někdo vložit čitelný screenshot toho článku?
@Clayman, @Magdon > moc děkuju. (Myslela jsem si, že půjde o podobný "zázrak"...)
@neofossen - Může Neofossen na hubnutí fungovat?
Jasně, že může - vždyť i prodejce uvádí "V průběhu kúry se doporučuje vyvážený způsob stravování a zdravý životní styl." - a ještě máte měsíčně o nějakých jedenáct set míň na pamlsky Ale bez té bobule by to bylo jen obyčejné nezázračné snižování váhy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.