Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šampon na mastné vlasy

Od: izabella odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, poslední dobou se mi strašně začali mastit vlasy, mám blond kratší vlasy, který šampon je právě na mastící vlasy vhodný a jeho cenová relace, dekuji a pěkný zbytek dne..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
U těchto věcí je problém, že každému sedne něco úplně jiného. Takže osobní doporučení nemají moc vypovídací hodnotu. Cena taky nevypovídá automaticky o kvalitě, takže bych zkusil zajít do drogerie a vybral bych si tam nějaký střed. Jen mimo téma - bývalce kdysi (šlo o trochu jiný problém) kožní doporučila vyprdnout se přeplácet na komerční přípravky, které vidíte 10x denně v tv reklamě a zkusit třeba osvědčený kopřivový nebo březový šampon, který známe desítky let.Samozřejmě ne tesco value 30kč za litr, ale ten klasický český - kvalitní za přijatelnou cenu.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Kdysi se mi taky hodně mastily vlasy. Používal jsem na mytí obyčejný březový nebo kopřivový šampon. Dneska používám různé značkové a pokud můžu posoudit jejich odmašťovací účinek, tak se zdaleka nevyrovnají té kopřivě a bříze.

hodnocení

0x

Kdysi jsem dostala jako dárek tento objemový šampón od Avonu. Dlouho ležel v košíku, než jsem ho vyzkoušela, a byla jsem velmi příjemně překvapená. Normálně si myju vlasy každý třetí den, a po použití tohoto šampónu jsem ještě 5. den měla docela dobré vlasy a umyla jsem je jen kvůli svému lepšímu pocitu.

Můj kadeřník mi sice trochu zkazil radost, protože mi řekl, že časem se tento efekt vytrácí - vlasy si zvyknou. Ale občas šampóny střídám, takže jsem stále spokojená. Když třeba jedu na vícedenní poradu nebo školení, mám jistotu, že určitě tři dny budou moje vlasy bez viditelného zmaštění.

Nejsem dealer Avonu :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]