Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat se svým vzhledem?

Od: magdalena* odpovědí: 10 změna:

Ahoj potřebuji poradit! Jsem na SŠ a už bych si konečně najít kluka. Ale jsem hodně tlustá. Vypadám ale o dost starší. Také díky tomo že jsem hodně vysoká. Make up nenosím protože upřímně nevím jak na to. Ohledně kluků mám svůj vlastní styl a tak jen občas se mi někdo líbí. Co myslíte mám ho zkusit oslovit když se mi líbí? A co dělat ohledně mého vzhledu(zhubnout jsem samozřejmně zkoušela a několikrát)? A mám vůbec šanci taková jaká jsem teď? Předem jsem vám všem moc vděčná za vaše odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Magdalenko, já si myslím, že by ses měla přestat trápit. Stejnou otázku jako ty, tady už pokládaly dívky, ženy i babičky. Ženy silné i hubené, krásné i obyčejné, pohodlné i sportovkyně, maličké i vysoké, s vlasy krátkými i dlouhými, vzdělané i jednoduché, ambiciozní i lhostejné. Všechny mají stejný problém. Touží po lásce, po klukovi, kamarádovi,muži, partnerovi. Ale osud, život, náhoda prozatím tomu nechce. Až bude ten správný čas, příjde. Určitě příjde. *hej*Do té doby si nekaž život pochybami o sobě a o světě. Ber život tak jak jde. Raduj se z toho, co se ti líbí, co je ti příjemné. Buď milá a přátelská, budeš mít přátele a lidi, kteří s tebou budou rádi. To je nesmírně důležité. Studuj ať jsi v životě úspěšná a ať nikdy nelituješ, že jsi čas nevyužila mnohem lépe. Ať jsi vzdělaná, samostatná, nezávislá. ;) A vůbec se neboj, láska příjde sama. Vím to naprosto jistě. Přeji ti hodně štěstí. *srdce*

doplněno 04.11.18 08:37:

Nikc, děkuji ;)

To je hezký a srandovní:).

Babkazov, nemáte zač. A povzbuzující to je. Bod jsem Vám dala.

liska5
hodnocení

5x

Právě jste přišla na to, je na čase něco se sebou dělat. Dobré by bylo na více frontách. Na nadváhu výživového poradce a k tomu přidat nějaký sport, tanec nebo turistiku. To decentní líčení poradí snad kamarádky nebo internet. Taky můžete změnit trochu účes, chování i oblečení. Ale vše bude zbytečné, když se budete mračit, nebo fňukat nad svým osudem. Z Vás musí vyzařovat pohoda! A s tím oslovením - to musí vzejít ze situace, kde je něco zajímavého ke vtipnému komentáři, ke společnému zasmání. Určitě ne: Ahoj, ty se mi líbíš, nešel bys zítra..To je násilné a mohla by ses shodit. Jak uvidíte výsledky, stoupne Vám sebevědomí a to Vám zpětně pomůže. Jen vydržet a věřit tomu.

hodnocení

5x

Zdravím. Píšete jen o vzhledu. Nic o tom jaký máte charakter. Co se týče chlapců, budete muset ze svého "stylu" třeba i trošku slevit. Na svém vzhledu může zapracovat každý. Nikdo nemusí být tlustý. Napište, jak jste zkoušela zhubnout, třeba poradíme kde a v čem děláte chybu, že Vám to nejde. Co se týče líčení - jsou různé kurzy kde se lze mnohým trikům v líčení naučit. Hodně dělá i vhodný účes a barva vlasů a styl oblékání. Ale dnes není problém poradit se u odborníků, nebo se inspirovat na netu. Ale dbát více o sebe musíte začít sama, to za Vás nikdo jiný neudělá.

vaha
hodnocení

3x

Magdo, sama píšeš, že jsi HODNĚ tlustá. Když to o sobě víš a přiznáš si to, tak tě musí být pořádný kus. Je minimum kluků co se takové holky líbí, spíš by s tebou nešli ani na zmrzlinu.

Máš důvod být obézní? Jsi nemocná? Pokud ne, tak si jen rozežraná a bez pohybu. Jak se ti daří v TV?

Zatím kluka nehledej, nezažiješ trapas, ale začni se sebou něco dělat. Sama tolik kg navíc neshodíš, chce to odbornou pomoc.

Co můžeš nyní klukovi nabídnout? Půjdeš s ním na turistiku? Budeš dýchavičná, nebudeš mu stačit. Půjdeš s ním plavat? Nebudeš se stydět svléknout do plavek? Že bys s ním šla běhat asi nepřipadá v úvahu. Tak možná bys mu nabídla kino, lapět na zadku umí každý.

Držím palce, vše máš v své hlavě, až se rozhodneš zhubnout, tak se ti to podaří.

igor*
hodnocení

2x

Krásné povzbuzující odpovědi, takže milá Magdaleno, jenom doufám, že dotaz, jako i ty předešlé, byl myšlen vážně.

igor*
hodnocení

1x

Jsi na SŠ, ale tak to vypadá, že se ptáš, jako by ti bylo pouhých deset.

mysdomaci*
hodnocení

1x

Co to je "tlustá" , každá ženská si o sobě myslí, žeje tlustá a vidí se tak. A jestliže nejsi se svou postavou spokojená, udělej s tím něco, ale to nechce jenom dietu, to chce změnit stravování, změnit přístup nejen ke stravování, ale i k sobě. Začni si věřit, mít se ráda. Mám dceru, která také měla dost kilo navíc a měla i představu o klukovi. Dlouho nemohla nikoho najít, ale ne kvůli váze, ale spíš kvůli přístupu ke klukům, k začínajícím vztahům. Nyní už dva roky chodí s klukem, samozřejmě straším, a je spokojená a dokonce začala jít a ty kila dolů. A to byla taky na střední škole nešťastná, že nikoho nemá, že ji nikdo nechce.

vjgf
hodnocení

0x
Chlapi jsou v tomhle jednoduchý. Vezmi velký výstřih a krátkou sukni, nalakuj nehty na červeno, zmaluj se a blbě se všemu směj. Predstirej, že jsi bezradna a potřebuješ jejich pomoc. Funguje to na 90 %. V každém věku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]