Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Krém z mascarpone

Od: eva* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, dělám krém z mascarpone a malinovým pire. A omylem jsem dala více pire než mělo byt, takže mascarpone je moc řídké a z dortu by vyteklo. Nevíte jak mascarpone zahustit? Děkuji Eva.

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x

Jedině zvýšenou dávkou mascarpone - každý jiný krém sice zahustí, ale náplň ztratí lehkost.

 

eva*
hodnocení

Aha, děkuji a myslíte že by to nešlo ztuhovacem šlehačky?

Netuším - ale můžete zkusit na malé dávce 2-3 lžic, co to udělá.

 

eva*
03.11.18 20:05
hodnocení

Děkuji
liska5

A což uvařit pudink, vychladit a vmíchat? Nebo rozpustit želatinu a vmíchat ji? Jen to tuhnutí tady bude pomalé.

 

sebod*
hodnocení

0x

já dávám želatinu za studena

 

eva*
hodnocení

Díky za všechny rady. Pomohl ztuzovac šlehačky

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]