Nejste přihlášen/a.
Je nějaký způsob jak docílit aby kuřecí kosti změkly? V nějakém nálevu nebo tak?
Děkuji.
Dobrý den, řekl bych, že ocet by to zvládl. Zdravím!
roman44 - už jste vyzkoušel ten doporučovaný ocet? Jak to dopadlo? Jste s výsledkem spokojen?
roman44 - no, kosti celé zůstanou, ale ocet by měl působit na ten vápník, který obsahují. Vy jste psal, že chcete, aby kosti změkly, ale nikoliv, že z nich má být drť nebo kousky. To opravdu octem neuděláte.
Pro jaký účel to chcete použít?pro krmení domácího miláčka?To by bylo lepší použít drtič,nebo mlýnek na kosti.U ptačích kostí totiž vadí psímu žaludku jen kostní "třísky"Rozdrcené kosti může pes normálně konzumovat.Kosti obsahují mnoho bioprvků(fosfor,draslík,vápník),ty jsou nositelem pevnosti kostí.Vařením,nebo chemickým působením různých kyselin je těchto prvků zbavíme a výživová hodnota pak bude nulová.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.