Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Proč se dává do krémů krupice a ne hla.mouka?

Od: boban® odpovědí: 2 změna:
Mám na mysli krémy dortu z mléka a krupičky.
Proč se nedává hladká mouka?

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

8x

Protože hladká mouka je na pečení, kdežto krémy se vaří - dá se použít i hrubá mouka.

 

iglu
hodnocení

6x

Hladká mouka krém zabetonuje. Každá věc má prostě své použití.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]