Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznam ze ho mam rada?

Od: miaa odpovědí: 13 změna:
Pred par dny zamnou prisel jeden kluk s kterym jsem na tanecnich sly jsme ven a do kina a pak jak me doprovodil domu a dal mi pusu (par tydnu predtim mi napsal ze me ma rad -hodne jsme si psali) ale ja nevim co k nemu citim a nevim jak to poznat trochu se v sobe nevyznam jak tedy poznam ze ho mam stejne rada...on jel za mnou docela dalku a ja si svymi citu nejsem jista...
doplněno 01.11.18 17:19: Kdyz mi ale napsal ze me ma rad strasne mi zacalo busit srdce a strasne jsem se usmivala ale proste nevim od toho co mi dal pusu se nectim nevim jak to popsat...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

6x

Potřebuje (musí)-li se někdo takto ptát, znamená to (obvykle), že ne.

Poznámka: Je vidět, že se v tom nějak nevyznáš > do tanečních chodíš a hodně sis psala s klukem, ale ven a do kina jsi šla s holkou, pak tě doprovodil on,...

doplněno 01.11.18 18:59:

@Mia > já jsem dyslektiky učila, vím, jaké dělají chyby. Také vím, že zvládají se pravopis naučit a pokud jim někdo napoví, jako tobě tady @Jmlc, okamžitě, oč jde...

A další zkušenost, kterou jsem s nimi udělala > nikdy se na "dys-" nevymlouvali.

Pěkně napsáno, ale tazatelka to nepochopí!
miaa
hodnocení

No ano trosku nechapu tu cast s tim ze v kine jsem byla s holkou

stačí znát pravidla českého pravopisu ;)

miaa
hodnocení

Jak to myslite? Ja tam muzu mit chybky jsem totiz dislektik...nemuzu za to kdyz pisu rychle tak nadtim moc nepremyslim tak se omlouvam no...
miaa
hodnocení

A kde teda mam chybky?

figurek*
hodnocení

4x

jestli se sama sebe ptáš Mám ho ráda? pak je odpověď vždycky NE.

hodnocení

3x

Nemáš ho ráda !
Na to se člověk neptá.

Láska je takový pocit,že Ti příjemně šimrá v bříšku,permanentně na toho dotyčného myslíš,jsi maximálně šťastná a cítíš se jako v ráji.

hodnocení

3x

To, jak poznáš že miluješ, je nesdělitelné. Stejně tak, jako důvody proč ano nebo proč ne. Láska buď je nebo není.

hodnocení

2x
Tak často se to zjistí první dny po rozchodu... Beze srandy
doplněno 01.11.18 17:22:

Téměř každého potěší zjištění, že jiným není lhostejný. Nebo dokonce že ho mají rádi. To zahřeje u srdce. Stejně tak pokud bude váš komentář "hejtován", budete autora ze srdce nenávidět. Zvláště v daném věku je to běžné.

helo
hodnocení

2x

Jestli máš někoho ráda, víš to hned. Nad tím se nepřemýšlí.

hodnocení

2x

Pokud si nejste jistá tím co k němu cítíte, pak Vám na něm něco vadí a nedokážete si ho představit jako partnera. Není tam ta jiskra která přeskočí, když se člověk zamiluje. Přesto ho můžete mít ráda jako kamaráda - je Vám s ním dobře, máte si o čem povídat, máte společné zájmy...ale nepřitahuje Vás zkrátka.

liska5
hodnocení

2x

Kdyby se odmlčel a už se neukázal, stýskalo by se Ti po něm? Kdybys ho potkaka s nějakou dívkou, vadilo by Ti to? Po té puse teď asi cítíš, že je pro Tebe svým způsobem jistý. A kde je jistota, tam není touha.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]