Ahoj ženy poradíte cokoliv na růst vlasů? Nějak se jim nechce používám od bione růstové sérum a kofeinový šampon a dělám si masku z kafe, olivového a ricinového oleje ... vážně se jim nechce. Poradíte cokoliv? ať už přírodního nebo prostě nějaký produkt. díky.
Rychlost růstu vlasů asi neovlivníte. To Vám potvrdí kadeřnice, nebo sledujte odrosty barvených žen ve svém okolí. Odhaduji za měsíc povyrostou asi centimetr? V létě rostou o trochu rychleji. Mladým trochu rychleji, než starým. Podle babských receptů se růst vlasů podpoří vtíráním šťávy z cibule, řeřichy nebo černé ředkve. Dokonce nastrouhaný křen vtírali do pokožky hlavy a splachovali odvarem z kopřiv, aby vlasy rychleji rostly. Jestli se to podařilo, nevím. Každopádně jsou vlasy deriváty pokožky a platí na ně celková výživa. Kvalitu vlasů lze ovlivnit stravou bohatou na hořčík, zinek, železo či B komplex. Důležité jsou i hormonální vlivy. Těhotenství, přechod.
Pokud Vám jde o hustotu vlasů, tak lidstvo hledá prostředek od dob, co je lidstvem. Zatím marně. Jestli Vám jde o rychlost růstu, tak mně rostly vlasy o poznání rychleji při delším užívání přípravku "Geletina+" (byl to vedlejší úkaz, želatinu jsem polykal z jiných důvodů).
time4kiedis
Ne o hustotu nejde. Po kofeinovým šamponu mi zhoustly neskutečně, musela sem vyhodit skřipce protože se mi do nich nevejdou vlasy už :D Ale díky.
A netřepí se? Když se třepí, tak se olamují a pak to vypadá, že nerostou. To je třeba můj případ. Mám vlasy suché a pořád o stejné délce, protože prostě se mi lámou.
Dobrý den. Za sebe můžu doporučit Milva šampón s chininem, taky jsem byla skeptická, nevěřila reklamě, která se objevuje na tento šampón opravdu všude. Ale používám ho již čtyři měsíce a vlasy rostou jako nikdy, jsou krásně husté, nelámou se. Takže za mě můžu doporučit. Je tedy pravda, že používám občas i Plantour - njn už mi je téměř 40. Možná je to kombinace obou šampónu, ale viditelné výsledky vidím až po používání Milvy.
1. Pravidelné stříhání2. Omezování tepla (kulmy, žehličky, fény)3. Vitamínové přírodní zábaly - např.:Medový zábal (sušší vlasy)Med regeneruje, dodává lesk a vyživuje. Med obsahuje celou řadu vitamínů (A,C,B1,B2, B3,B6,B12,E) a minerálů (hořčík, draslík, železo, vápník), ale kromě toho obsahuje i aminokyseliny a proteiny. Potřebujeme:1 velkou lžíci medu1 vaječný žloutek1 lžičku kvalitního oleje (olivový?)4. Mýt vlasy jen tak často, jak je nezbytné. Určitě ne každý den. Nepoužívat nehty, ale bříška prstů. Vodu ručníkem vymačkávat, "nedrbat"vlasy.5. MasážMasáž pomáhá tomu, aby se do vlasových kořínků dostaly živiny, což prospívá jak růstu, tak kvalitě kořínku. Účinky masáže ještě zvýšíte, když přidáte vlasový olej. Ideálně ale ne častěji než jednou týdně, zvláště pokud trpíte na mastné vlasy. Vyzkoušejte rozmarýnový olej, který se pro růst vlasů používá už po staletí.6. Správná výživa a stresuprostý život (Horolezkyně: sport.aktualne.cz/...
Já mám velice dobrou zkušenost na růst vlasů se Selzink. Jsou to tablety selenu se zinkem. Opravdu vlasy a nehty rostou viditelně rychleji. K dostání v drogerii a v lékárně. Rostou rychleji, ale nerostou ty, které vypadly.
Dobrý den, mamce po dvojčatech šíleně začaly padat vlasy a přestaly růst.. jako jediný a fakt účinný se osvědčil BIOSIL PLUS, doplněk stravy, kdy pak normálně po dvou měsících měla normálně ježka mezi svými dlouhými vlasy a začaly krásně růst. Teď má nádhernou hřívu a za dva měsíce nadává na obří odrosty, že se musí holt zas obarvit..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.